Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Rennesøy

Svært innholdsrik enebolig med svært gode solforhold | Dobbel garasje | Flotte uteplasser

Tusseberget 9

4150 Rennesøy

Prisantydning: 4 490 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 124 572,-
Totalkostnad: 4 614 572,-
P-Rom: 222 kvm.
Bruksareal: 261 kvm.
Bruttoareal: 289 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 713 kvm.
Antall soverom: 5
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

søn. 31.5 | 14.00 - 15.00

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
Morgan.Thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Tusseberget 9 har en flott beliggenhet i ytterkant av boligfeltet, med nydelig utsikt over Mastrafjorden, Klosterøy, Mosterøy og grøntområdene/markene rundt boligfeltet. Utsikten kan nytes både fra hagen og i første- og andre etasje.
Flotte grøntområder, lekeplasser og trafikkstille gater gjør området meget barnevennlig.

Boligen har en god planløsning fordelt over 3 plan, hvor det er blitt lagt vekt på størrelse og lysforhold. Planløsningen er av en slik art at du kan endre bruken av kjelleren etter eget ønske og behov.

Innvendig kan vi oppsummere som følger:
1. etg.:
Gang med god garderobeløsning og tilhørende gjestetoalett. Videre har man en romslig vinkelstue med god plass til salong og spisestue.
Vedovn og varmepumpe er plassert i rommet.
Kjøkkenet har meget god benk- og skapplass samt rikelig med plass til en hel familie. Fra etasjen har du luftig og flott utsikt som gir masse deilig lys inn i etasjen.
I bakkant av kjøkkenet har praktisk grovkjøkken/vaskerom med egen utgang.
2. etg.:
Her har du hele fire soverom samt loftstue og bad. Badet har både badekar og dusjkabinett samt servant og toalett. Det er godt med lagringsplass i etasjen både fra knekott og loft.
U. etg.:
I følge tidligere eier er det vann/avløp i veggen i kjellerstue for fremtidig kjøkken dersom det skulle være aktuelt. I tillegg har man vaskerom samt et uinnredet rom med opplegg til fremtidig bad. Gang med egen inngang samt soverom og bod/kontor. Denne etasjen har eget sikringsskap.

Utvendig er eiendommen som det fremkommer av bildene flott opparbeidet med dobbel garasje med automatisk portåpner, belegningsstein i gårdsrom samt flere solrike og skjermede plasser hvor man kan nyte dag- og kveldssol.

Beliggenhet

Tusseberget 9 ligger flott til, i idylliske og maritime omgivelser på Sørbø i Rennesøy kommune.
Trafikkstille gater og en rekke lekeplasser i umiddelbar nærhet gjør området meget barnevennlig. Rett utenfor ytterdøren har du mange flotte turområder, og ned til sjøen er det ca. 200 meter. I nærområdet finner du Sørbø Grendahus med diverse tilstelninger og fotballbinge. 5-10 minutters kjøretur til Vikevåg hvor du finner skole, barnehage, frisør, post-bank tjenester og dagligvarebutikk. Enkel adkomst til E-39, som gjør at turen til Stavanger sentrum er unnagjort på ca. 25 - 30 minutter, med bil.

Boligen har en flott beliggenhet i ytterkant av feltet, med en nydelig utsikt over Mastrafjorden, Mosterøy, Klosterøy og de mange grøntområdene/markene rundt boligfeltet.

Innhold

1. etg.:
Gang, gjestetoalett, grovkjøkken/vaskerom, stue og kjøkken.
2. etg.:
Loftstue, fire soverom og bad.
U. etg.:
Gang, vaskerom, uinnredet rom, kjellerstue, soverom og kontor/bod.

Areal

P-rom: 222 kvm
P-rom inneholder:
1. etg.:
Gang, gjestetoalett, grovkjøkken/vaskerom, stue og kjøkken.
2. etg.:
Loftstue, fire soverom og bad.
U. etg.:
Gang, vaskerom, kjellerstue, lydstudio/kontor og soverom.
Bruksareal: 261 kvm
Bruttoareal: 289 kvm
Bruks- og bruttoarealet inkluderer garasjen ref. vedlagte rapport fra takstmann.

BRA pr. etasje:
U. etg.: 78 kvm.
1. etg.: 84 kvm.
2. etg.: 64 kvm.
Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 26.08.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.
For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Vedovn i stue.
Varmepumpe i stue og rom i underetasjen - med felles utedel.
Ellers elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Dobbel garasje samt biloppstillingsplass til flere biler på tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:
1998/180-2/45 Bestemmelse om gjerde 14.01.1998. Det foreligger gjerdeplikt mot offentlig vei samt felles gjerdeplikt mot bruksnummer 36 og 39.
Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.
På tegningene fra kommunen er ikke arealene i kjeller innredet til boligformål, slik boligen er disponert nå. Det er søknadspliktig å omgjøre uinnredede rom til beboelse og neste eier står ansvarlig for å søke om endring for dette etter eget ønske, boligen selges slik den står og brukes i dag.
Til informasjon så er det på garasjetegningene fra kommunen tegnet inn dør i front og dermed noe mindre garasjeport en det som er i dag. Døren er i steden satt inn på siden av garasjen. 

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.