Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Meget romslig leilighet med sentral beliggenhet - P-plass i lukket anlegg - 3 soverom - Balkong

Lyder Sagens gate 12

4012 Stavanger

Prisantydning: 3 490 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 99 572,-
Totalkostnad: 3 589 572,-
P-Rom: 119 kvm.
Bruksareal: 119 kvm.
Bruttoareal: 130 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 404 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Lyder Sagens gate fikk sitt gate navn i 1903. Gaten er altså, i likhet med alle boligene her, fulle av historie. I krysset ved Sandeidgata og Lyder Sagens gate ligger det et stort og pent trehus. Dette er Lyder Sagens gate 12. I andre og tredje etasje i dette huset ligger leiligheten som nå skal selges. 119 innholdsrike kvadratmeter, kun et par hundre meter fra Breiavannet.

Tomten rundt huset er felles med nabohuset. Her finner vi blant annet en stor terrasse, og ikke minst egen pakeringsplass i lukket anlegg. En luksus som er meget sjelden i dette nabolaget.

Hovedetasjen for leiligheten, i 2 etasje, er rommelig, lys og har en meget fin planløsning. Her er det stor stue malt i lyse, tidsriktige farger. Stuen har peis og plass til spisestue og stort lounge-område. Kjøkkenet har veldig godt med benkeplass, og vi finner integrert platetopp og komfyr her. Kjøleskapet medfølger i handelen. Badet er helfliset, har varmekabler i gulv, dusjhjørne, wc og vask. Opplegg for vaskemaskin. Det er 3 soverom i boligen, to i 3. etasje og ett i 2. etasje. På loftet er det en ekstra stue, noe som er gull verdt for mange boligkjøpere.

Alt i alt en stor og innholdsrik leilighet i et hus med pen fasade og med meget etterspurt beliggenhet.

Velkommen til en hyggelig visning.

Beliggenhet

Å bo i Lyder Sagens gate er synonymt med å bo sentralt. Her kan man ta beina fatt til det aller meste. Alt hva Stavanger sentrum kan tilby - kaffebarer, uteliv, restauranter og kulturliv er innenfor noen få minutters gange - samtidig som man bor tilbaketrukket i et rolig boligstrøk med flott bebyggelse.

Bussforbindelsene er selvfølgelig gode med Stavanger stasjon omlag 5 minutters gange unna.

Det er også kort avstand til treningssenter, samt barnehager og skoler.  Er man glad i sjøen og ønsker å oppsøke flotte turområder kan man gå tur langs Storhaugs kyststripe. Her er badeplassene mange. Vi nevner Godalen, Vaisenhusstranda og Rosenli. I Ramsvig kan hunden slippes fritt i hundeluftingsområdet, eller du kan ta deg en hvil i kolonihagen like ved. Turveien fører deg videre langs sjø og gjennom skog til du igjen promenerer gjennom urbane gater.

For de med interesse for båt ligger Paradis/Hillevågsvannet noen minutters gange fra leiligheten.

Stiller du høye krav til sentral beliggenhet og trivsel kan Lyder Sagens gate være noe for deg!

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

2. etg: Stue, kjøkken, soverom, bad, gang
3. etg: Stue, 2 soverom
Bod i kjeller på 8 kvm.

Areal

P-rom: 119 kvm
P-rom inneholder:
2. etg: Stue, kjøkken, soverom, bad, gang
3. etg: Stue, 2 soverom

Bruksareal: 119 kvm
Bruttoareal: 130 kvm

BRA pr. etasje:
2. etg: 74 kvm
3. etg: 49 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 16.08.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Peis i stue. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i lukket anlegg under nabohus.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.
Det foreligger retningslinjer for trehusbebyggelsen.
Boligen er registrert i SEFRAK- registeret. Det er ikke tillagt spesielle restriksjoner, men registreringen fungerer mer som et varsko om at det bør gjøres en lokal vurdering av verneverdien før tillatelse om rivning, flytting eller endring for bygget gis. Konferer gjerne megler for ytterligere informasjon.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2003/18400-1/102  Seksjonering  
12.11.2003 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 132/379
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1,2,3 OG 4

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23.
Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning bortsett fra kjøleskap, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger ikke har bodd i boligen på lang tid. Det må derfor legges til grunn at selger ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Så lenge selgers kunnskap om boligen er begrenset, oppfordres kjøper til å foreta særskilte undersøkelser før budgivning.

Tilsendte bygningstegninger fra kommunen stemmer ikke overens med dagens planløsning. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for hva det er definert som. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Megler har ikke etterkontrollert dette.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.