Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

GAUSEL | Spennende rekkehus med herlig skjermet hage | Mulighet for 3 soverom | Parkering i lukket anlegg

Kubbeberget 52

4034 Stavanger

Prisantydning: 3 190 000,-
Andel fellesgjeld: 489 778,-
Omkostninger: 12 320,-
Totalkostnad: 3 692 098,-
P-Rom: 101 kvm.
Bruksareal: 105 kvm.
Bruttoareal: 115 kvm.
Eierform: Borettslag
Eierform tomt: Fellestomt
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 5 022,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Nikolai Tvedt
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
tvedt@verdi-eiendom.no
Mob: 41 49 43 31
Tlf: 51 60 82 02

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Velkommen til Kubbeberget 52, et spennende rekkehus med en herlig skjermet hage!

1.etg.
Første etasje består av entré, bod, kjøkken, stue, bad og soverom.

Entréen er romslig, har fliser på gulv og integrert skyvedørsgarderobe. Fra entéen har man adgang til bod/tekniskrom med egen bi-inngang.

Videre inn i huset er det første man legger merke til den moderne lysmalte parketten på gulvet og den spennende utformelsen med skråtak og god takhøyde. Skyvedøren ut til hagen og takvinduet slipper inn mye lys. Stuen spesielt føles meget lys og luftig. Skyvedøren åpnes på varme sommerdager og vedoven fyres på kalde vinterdager. Balansert ventilasjon sørger for et generelt godt inneklima.

Kjøkkenet har en delvis åpen løsning mot stuen. Kjøkken innredningen er av lys utførelse med heltrebenkeplate og lyse veggfliser mellom benk og skap.

Badet i første etasje er av god størrelse. Her bys det på mørke fliser på gulv med varmekabler, lyse fliser på vegg, veggheng toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Hovedsoverommet finner vi også i første etasje beliggende ut mot hagen. Her er det plass til dobbeltseng og garderobeskap.

2. etg.
Andre etasje består av stue, bad, soverom, bod og balkong.

Stuen i andre etasje er av god størrelse. Her er det mange innredningsmuligheter. Rommer er lysmalt med downlights i tak, parkett på gulv og masse lysinnslipp fra takvindu og skyvedør ut mot balkongen.

Ønsker man enda et soverom er det mulig å bygge ut ett ekstra rom på ca. 14,5 kvm. Se eksempel på vedlagte plantegninger. Spør gjerne megler mer om dette hvis interessant.

Beliggenhet

Rekkehuset har en flott og meget sentral beliggenhet. Boligen ligger barnevennlig til med friareal og lekeplass som nærmeste nabo. Det er også flere fine tur- og grøntareal ved boligen. Skoleskogen, Heddå og Gausel Fritidsgård er i kort avstand.

I avstand fra huset:

- Gautesete skole 300 meter

- Godeset Skole 700 meter

- Heddeveien Barnehage 300 meter

- Rema 1000 ca. 800 meter

- Bussholdeplass 200 meter

- Gausel togstasjon 1,6 km

For ytterligere informasjon om området, se nabolagsprofil vedlagt salgsoppgaven.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no.
Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

Første etasje: Stue/kjøkken, soverom, bad, vindfang og bod.
Andre etasje: Stue, soverom og bad.

Areal

P-rom: 101 kvm

P-rom inneholder:
1. etg.: Stue/kjøkken, soverom, bad, vindfang
2. etg.: Stue, soverom, bad

Bruksareal: 105 kvm
Bruttoareal: 115 kvm

BRA pr. etasje:
1. etg.: 67 kvm
2. etg.: 38 kvm

Bod utenfor boenhet kommer i tillegg med BRA på 4 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt våtromsrapport datert 26.08.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Grunnmur i betong med støpt gulv ned mot grunn, yttervegger og etasjeskiller i tre, takkonstruksjon i tre, tekket med betong takstein.

For ytterligere informasjon om boligen, se våtromsrapport, datert 26.08.2019, fra takstmann Rune Sivertsen vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk og vedovn.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i felles lukket garasjeanlegg.

I garasjeanlegg er det lagt opp infrastruktur for å koble seg på el-nettet med el-bil ladestasjon.
Ladestasjon fra Zaptec ferdig montert koster anslagsvis kr. 20.000,-. Styret kontaktes for å gjøre dette.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål.
Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Heftelser/servitutter

Det er ingen tinglyste heftelser/servitutter per 28.06.2019.
Det er lovbestemt panterett til borettslaget.

 

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. betjening av andel fellesgjeld, utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, tv-pakke, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar og kommunale avgifter.

Andel fellesgjeld

Kr. 489 778,-

Lånenummer: 12130390534, Dnb Nor Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 03.07.2019: 2.35% pa.
Antall terminer til innfrielse: 82
Saldo per 03.07.2019: 11 822 059
Andel av saldo: 162 045
Første termin/første avdrag: 30.06.2015 ( siste termin 31.12.2039 )
Rentebytteavtale på kr. 12.425.000 til 30.06.2022 på 3,55%

Lånenummer: 96867182680, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 03.07.2019: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 125
Saldo per 03.07.2019: 23 910 000
Andel av saldo: 327 734
Første termin: 30.09.2018.
Neste avdrag: 30.09.2019 ( siste termin 30.09.2050 )


 

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.