Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Nylig oppusset leilighet i sentrumsnært og populært nabolag - Heis - P-plass

Bjergsted Terrasse 4

4007 Stavanger

Prisantydning: 2 690 000,-
Andel fellesgjeld: 61 532,-
Omkostninger: 77 512,-
Totalkostnad: 2 829 044,-
P-Rom: 64 kvm.
Bruksareal: 68 kvm.
Bruttoareal: 74 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 8194 kvm.
Antall soverom: 1
Fellesutgifter: 3 146,- i Mnd.

Visninger

ons. 15.4 | 16.30 - 17.30

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Vi har gleden av å kunne presentere en flott og innflytningsklar leilighet beliggende i et meget populært boligområde på Bjergsted.

Leiligheten ligger i fjerde etasje i bygget og har en fin, sørvestvendt balkong. Innvendig har boligen stue og kjøkken, et romslig soverom og pent bad. Leiligheten er vesentlig oppusset de siste år, blant annet med oppgraderinger på bad, kjøkken og gulv.

Badet er helfliset og fremstår som pent og innbydende. Det er varmekabler i gulv, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett. Baderomsinteriøret er i hvit utførelse.

Kjøkkenet har lyse fronter og et moderne uttrykk. Alle hvitevarer er integrerte i kjøkkenet og medfølger i handelen. I stuen er det plass til både salong og spisebord. Herfra er det utgang til den sørvestvendte balkongen. Store vinduer mot vest gjør at rommet får en lys og fin atmosfære.

I tillegg kan vi også nevne:
- 10 kvm bod i underetasjen.
- Endeleilighet gir et ekstra vindu.
- Nylig oppusset bygget med nye vinduer og kledning
- Svært sentral beliggenhet.
- Parkering og bod i lukket anlegg.
- Heis opp til etasjen direkte fra lukket anlegg.
- Porttelefon.
- Felles uteareal.

Er du på leting etter en svært hyggelig og innbydende leilighet i et av de mest populære boligområdene i byen? Da kan dette være noe for deg.

Vi kan ønske hjertelig velkommen!

Beliggenhet

Leiligheten ligger like ved Bjergstedparken og både Stavangers gamle og nye konserthus. Her kan man oppleve det meste av kulturlivet i Stavanger i nydelige omgivelser. Forsetter man noen meter til gjennom Gamle Stavanger ender man fort opp i sentrum og alt hva det har å tilby. Her er det kaffebarer, shopping og et yrende uteliv, alt hva hjertet skulle begjære i et koselig, urbant miljø.

Stavanger Konserthus ligger på nabotomten, kun noen få skritt fra egen ytterdør. Det nye konserthuset har to saler med ypperlig akustikk, flotte foajeområder ut mot sjøsiden og et vakkert utendørsamfi. Sammen med det gamle konserthuset utgjør det nye bygget et av Norges største konserthusanlegg, og et unikt område for kultur og opplevelser.

For den mer aktive er både Mosvatnet og Stokkavatnet en liten spaser- eller sykkeltur unna leiligheten hvor man kan nyte late sommerdager eller gå turer i flotte omgivelser. Man kan også ta turen opp til Stemmen idrettsplass hvor man finner gode fasiliteter for diverse idretter.

Så nær sentrum er selvfølgelig også offentlig kommunikasjon meget bra.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

4. etg: Stue/Kjøkken, soverom, bad, gang, vindfang, bod
Bod i kjeller på 10 kvm.

Areal

P-rom: 64 kvm
P-rom inneholder:
4. etg: Stue/Kjøkken, soverom, bad, gang, vindfang

Bruksareal: 68 kvm
Bruttoareal: 74 kvm

BRA pr. etasje:
4. etg: 68 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 09.07.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Bygning er oppført med grunnmur i betong, trekonstruksjoner i yttervegger som utvendig er kledd med fasadeplater/teglstein, etasjeskiller/leilighetsskille i betong. Takkonstruksjon i tre, tekket med takstein.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Vedtektsfestet rett til 1 parkeringsplass i felles anlegg.
Mulighet for installasjon av utstyr for lading av el-bil. Eier må selv bære kostnad for slik installasjon.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1988/21162-1/102  Erklæring/avtale  
 28.10.1988 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 1103-59/914
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/18191-3/102  Best om garasje/parkering  
 02.10.1989 
NR. 1-130 BILOPPSTILLINGSPLASSER. NR. 2-75 BILOPPSTILLINGS-
PLASSER. NR.3 TIL NR.112- 1 BILOPPSTILLINGSPLASS.
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/18191-2/102  Seksjonering  
 02.10.1989 
opprettet seksjoner:
snr: 33
formål: Bolig
sameiebrøk: 75/22306
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 112 SEKSJONER

1991/3354-1/102  Resek/tilleggssek  
11.03.1991 
seksjonsameieandeler:
snr: 33
formål: Næring
sameiebrøk: 75/22306

1991/3354-2/102  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
11.03.1991 
endring av formål/brøk:
snr: 33
formål: Bolig
sameiebrøk: 75/22556

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23. Forbudet gjelder også erverv gjennom stråmenn, via selskap og erverv av aksjer. Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Vedrørende korttidsutleie: Det foreligger et tak på seksjonseierens mulighet til å drive korttidsutleie av seksjonen. Grensen er på 90 døgn, men det enkelte sameie kan i vedtektene fravike denne grensen og i så fall sette grensen til mellom 60 og 120 døgn. Konferer megler ved spørsmål
Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Det er tillatt å holde husdyr som hund og katt. Tillatelse til husdyrhold gis av styret etter skriftlig søknad fra eier. Eier av husdyr skal følge sameiets regler for dyrehold og underskrive erklæring om samtykke til disse.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, tv-pakke, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar og revisjonshonorar.

Det er i følge styret foreventet en økning i fellesutgifter fra 2021. Årsmøte i 2020 vil avklare en slik eventuell økning.

Andel fellesgjeld

Kr. 61 532,-

Lånenummer: 32600534385, Sandnes Sparebank
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 02.07.2019: 3.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 99
Saldo per 02.07.2019: 8 070 740
Andel av saldo: 61 532
Første termin/første avdrag: 31.10.2017 ( siste termin 30.09.2027 )

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.