Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Nærbø

Nærbø - Svært velholdt enebolig med 3(4)-soveorm, romslig kjøkken, stor stue og en svært familievennlig beliggenhet.

Blåklokkevegen 4

4365 Nærbø

Prisantydning: 4 500 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 124 822,-
Totalkostnad: 4 624 822,-
P-Rom: 182 kvm.
Bruksareal: 182 kvm.
Bruttoareal: 194 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 483 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

tir. 27.8 | 17.00 - 18.00

Ansvarlig megler

Jørn Seldal
Eiendomsmegler MNEF
seldal@verdi-eiendom.no
Mob: 48 31 99 91
Tlf: 51 60 82 07

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Verdi Eiendomsmegling har gleden av å presentere Blåklokkevegen 4, en svært velholdt og innhodsrik enebolig med er flott famlievennlig beliggenhet på Nærbø.

Gangen gir et godt førteinntrykk av boligen. Her får du umiddelbart et inntrykk av romslighet, noe som er gjennomgående for hele boligen hvor det er lagt vekt på store gode rom.
I gangen er det lagt fliser med vamekabler på gulvet, garderobeskap til yttertøy og uttak for sentralstøvsuger. Fra gangen er det adkomst til et praktsik gjestetoalett hvor det også er fliser på gulvet.
Huset har eget vaskerom med bi-inngang noe som mange familier etterspør. Fra vaskerommet er det videre adkomst til boligens kjøkken.
Det store kjøkkenet fungerer som et allrom og er på mange måter hjerte i huset. Her er det god plass til stort spisebord, mye skap og benkplass, samt flere vinduer som gir rommet mye naturlig lys.
Vinkelstuen er på hele 54 kvm, med parkett på gulvet, vedovn og god plass til flere sittegrupper, alternativt sittegupper og spisebord. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse og hage. Hagen er fint avskjermet uten innsyn. Hagen og terrassen har gode solforhold på ettermiddag/kveld.

I boligens andre etasje finner vi en kjekk TV-stue med eikeparkett på gulvet. Det er takvindu i forbindelse med trappen opp til etasjen, samt uttak for sentralstøvsuger.

Etasjen har tre store soverom, hvor et av soveromme enkelt kan dels i to slik at huset får fire sovrom. Dagens tre soverom er på henholdsvis 20, 17 og 13 kvm. Fra hovedsoverommet er det adkomst til bod på ca 6 kvm og utgang til luftebalkong. To av soverommene har god lagrinsplass i kneveggene.

Badet er helfliset og det er gjort plass til både dusj og badekar. Det er lagt varmekabler i gulvet og det er mekanisk avtrekk fra badet.

På utkikk etter en ny familiebolig? Kom å besøk Blåklokkevegen 4.

Beliggenhet

Eneboligen i Blåklokkevegen har en svært familievennlig beliggenhet og grenser til friareal. Boligen ligger i et etablert boligfelt med kort vei til Nærbø sentrum.

Hva er det som gjør denne beliggenheten familievennlig? Jo her har du kort vei til det aller aller meste som blant annet flotte Bø skole som ligger like ved boligen, et bredt utvalg av barnehager.
Det er også kort vei til Nærbø Ungdomsskole når barnet er i ungdomsskolealder.

Nærbø er kjent for et sterkt og godt idrettsmiljø og har med nye Loen ikke bare regionens beste hånballag med også en bredt utvalg av tilbud for barn og unge. Her er det mulighet for å drive med fotball, håndball, svømming, curling, ishockey, basketball og styrketrening. Et unikt tilbud hvor alle kan finne noe som passer for seg og sine.

Fra Blåklokkevegen er det gangavstand til Nærbø stasjon med hyppige avganger både mot nord og sør, slik at du enkelt kan komme deg til og fra jobb om nødvendig.

Totaltsett en beliggenhet vi er sikre på at du vil like.

Velkommen til Blåklokkevegen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Blåklokkevegen. Det vil være skiltet med Verdi Eiendomsmegling ved fellesvisningen.

Innhold

1. etasje: Gang, vaskerom med bi-inngang, kjøkken og stue med utgang til terrasse og hage.
2. etasje: Stue, bad og 3 soverom.

Areal

P-rom: 182 kvm
P-rom inneholder:
1. etasje: Gang, vaskerom med bi-inngang, kjøkken og stue med utgang til terrasse og hage.
2. etasje: Stue, bad og 3 soverom.


Bruksareal: 182 kvm
Bruttoareal: 194 kvm

BRA pr. etasje:
1. etasje: 108 kvm.
2. etasje: 74 kvm.

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt Tilstandsrapport bolig datert 09.05.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Boligen er oppført med ringmur i betong og støpt plate mot grunn.
Trekonstruksjoner i yttervegger som utvendig er kledd med trepaneler.
Trebjelkelag i etasjeskiller.
Saltak i trekonstruksjon tekket med betontakstein.

For ytterligere informasjon se Tilstandsrapport bolig fra taktmann Rune Sivertsen, datert 09.05.2019.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt gulvvarme i gang i 1. etasje og bad i 2. etasje.
Det er montert vedovn i stue i 1. etasje, samt varmepumpe i stue i 1. etasje.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i garasje med autmatisk åpner, samt i stort gårdsrom.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til boligformål.
Reguleringskart med bestemmelser oppbevares på meglers kontor og intressenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Selger har utarikke beidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leis ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1997/7256-1/44  Erklæring/avtale  
Tinglyst: 02.10.1997 
Rettighetshaver:Knr:1119 Gnr:26 Bnr:827  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.