Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Sandnes

Sentrumnær hel tomannsbolig med renoveringsbehov på en tomt på 549 kvm. Ditt neste prosjekt?

Syrinveien 5

4316 Sandnes

Prisantydning: 2 790 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 82 072,-
Totalkostnad: 2 872 072,-
P-Rom: 125 kvm.
Bruksareal: 125 kvm.
Bruttoareal: 135 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 549 kvm.
Antall soverom: 4
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Therese Nygård
Eiendomsmegler MNEF
Therese.nygaard@verdi-eiendom.no
Mob: 90 87 65 32
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave.

Standard

Hel tomannsbolig med tomt på 549 kvm beliggende 1 km fra sentrum.  Her blir det opp til ny kjøper hva man ønsker å gjøre med tomten og boligen.

Dette er en sjelden mulighet, enten for de som ønsker å realisere boligdrømmen på en kjekk plass eller for de som ønsker å investere i et prosjekt.

Boligen er i dag delt inn i to enheter, første og andre etasje. Hver del inneholder egen inngang, *stue, *kjøkken, *bad og *soverom. Uinnredet kjeller hovedsakelig til lagring (ikke målbart areal grunnet lav høyde). Sør-vestvendt terrasse ut fra 1.etasje

I tillegg er det en utvendig bod på 12 kvm og carport på eiendommen.

Eiendommen ligger i et veletablert felt på Stangeland. Beliggenheten er sentral med nærhet til skole, barnehage, butikk og kollektiv transport. Det beste med beliggenheten er at du kan spasere ned til sentrum på ca. 5 minutter.

Eiendommen tilhører reguleringsplan 5701 som ble stadfestet i 1962. Her finner du relevant informasjon med tanke på utvikling av tomten/boligen.

Se mer detaljer i vedlagte reguleringsdokumenter. Denne informasjon må kontrolleres hos kommunen av interessenter.

Tomten er solrik og opparbeidet med plen og busker.

Beliggenhet

Boligen har en flott og sentrumsnær beliggenhet. Det er gangavstand til sentrum, hvor en finner alle servicetilbud. Samtidig er det kort avstand til skole. Gode muligheter for offentlig kommunikasjon.

Avstander fra boligen:
- Stangeland Skole 600 meter
- Skeiane ungdomsskole 800 meter
- Sandnes VGS 700 meter
- Stangeland barnehage 400 meter
- Spar Byhagen 500 meter
- Bussholdeplass 200 meter
- Sentrum/togstasjon: 1 km

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

1.etasje: *Gang, *stue, *kjøkken, *bad og 3 *soverom.

2.etasje: Gang, *stue, *kjøkken, *bad og *soverom.

Utvendig bod på 12 kvm.

Areal

P-rom: 125 kvm
P-rom inneholder:
1.etasje: Gang, *stue, *kjøkken, *bad og 3 *soverom.
2.etasje: Gang, *stue, *kjøkken,  *bad og *soverom.

Bruksareal: 125 kvm
Bruttoareal: 135 kvm

BRA pr. etasje:
1.etasje: 78 kvm
2.etasje: 47 kvm

Boligens kjeller er ikke målbar ihht. takstbransjens retningslinjer for arealmåling pga for lav høyde (Minste målehøyde er 1,90m)

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 09.05.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.
For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk og vedovn.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering på egen tomt og carport.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er uregulert, men er regulert til boligformål ihht kommuneplan. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Igangsatt planarbeid:  Plan 201708 Detaljregulering av Fv 509 Oalsgata. Dette kan medføre midlertidig inngrep på eiendommen. Det er foreslått midlertidig bygg og anleggsområde på deler eiendommen. Det er også foreslått å stenge av veien ut mot Oalsgata. Planen blir vedtatt i løpet av 2019. Se vedlagt reguleringskart.

Det er regulert inn en ny bolig vest for boligen.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som to  enheter.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1931/900092-1/43 Utskifting
08.12.1931
Gjelder denne registerenheten med flere

1932/900210-1/43 Utskifting
22.11.1932
Gjelder denne registerenheten med flere

Begge servitutter foreligger ikke i arkivet til Statens Kartverk grunnet alder. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
 

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Deler av naboens (Syrinveien 7) bygning skrider over denne eiendommen.

Opprinnelig garasje er omgjort til boligareal i 1999.

Det finnes ikke tegninger eller søknad på utvendig bod.

*Det foreligger ikke tegninger på boligens planløsning fra kommunen. Kun fasadetegninger. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for om det er definert som. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Megler har ikke etterkontrollert dette.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.