Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Sandnes

Svært delikat selveierleilighet med alt på ett plan - Ingen trapper - Garasjeplass - To soverom

Sørbøbakken 5

4323 Sandnes

Prisantydning: 2 590 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 78 822,-
Totalkostnad: 2 668 822,-
P-Rom: 62 kvm.
Bruksareal: 65 kvm.
Bruttoareal: 72 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 612 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 1 745,- i Mnd.

Visninger

man. 19.8 | 18.00 - 19.00

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
Morgan.Thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf: 51 51 03 04

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Verdi Eiendomsmegling har gleden av å kunne presentere en svært tiltalende selveierleilighet med alt på et plan. Her har man trappefri adkomst fra egen garasjeplass og hvor alt er tilrettelagt enten du ønsker en lettstelt leilighet, eller du har fokus på høye kvaliteter for din egen tilværelse.

- Gjennomgående lekker stil - flytt rett inn!
- To soverom og godt med bodplass.
- Solrik, sørvendt og lun balkong.
- Trappefri adkomst rett til leiligheten.
- Pent Norema-kjøkken med integrerte hvitevarer   medfølger handelen.
- Helfliset og delikat bad.
- God takhøyde i stue som gir deilig romfølelse.

Med parkering i lukket garasjeanlegg, kort vei til både sentrum og nydelige turområder, god standard, trappefri adkomst og ikke minst et meget kjekt og solrikt uteområde så har man alt man trenger?

Hjertelig velkommen!

Beliggenhet

Sørbøbakken ligger i et flott boligområde kun et par kilometer fra Sandnes sentrum. Det er en kort spasertur til togstasjonen på Ganddal, noe som gir enkel adkomst til eksempelvis Jæren, Sandnes og Stavanger. Ellers er det gode bussforbindelser like ved ytterdøren. Hopper man på sykkelen er man i byen på ca. 10 minutter.

Når du, din kjære eller din aller beste firbente venn trenger litt mosjon, finner man Stokkelandsvatnet like ved. Rundt vannet går en 4,2 kilometer lang tursti med belysning. Her er det flotte bademuligheter om sommeren og gode muligheter for skøyteis om vinteren. Fra leilighetens terrasse ser man i tillegg ned på den flotte Sandvedparken, her har kommunen lagt til rette for flere aktiviteter, lekeplasser, benker, toaletter og til og med en trimpark.


Ca. distanser til fots:
Dagligvarebutikken Kiwi - 6 min.
Togstasjon - 12 min.
Busstopp - 1 min.
Sandnes Sentrum - 25 min.

Innhold

4. etasje:
Entrè, bad, bod, to soverom samt stue og kjøkken.

Areal

P-rom: 62 kvm.
P-rom inneholder:
Entrè, bad, to soverom samt stue og kjøkken.
Bruksareal: 65 kvm
Bruttoareal: 72 kvm

BRA pr. etasje:
65 kvm.
Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagte våtromsrapport datert 28.04.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Betong.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i lukket garasjeanlegg samt flere felles biloppstillingsplasser på sameiets tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2008/749298-1/200  Seksjonering  
16.09.2008 
opprettet seksjoner: snr: 11
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 65/858
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23.

Sameiet består av 14 boligseksjoner.
Sameiet har avtale med Lyse om kabel-TV.
Sameiet er medlem av Sørbøbakken parkeringsanlegg hvor hver seksjon har egen parkeringsplass.
Garasjeanlegget har avtale med Boservice for vedlikehold av felles uteareal.

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, trappevask, drift av garasjeanlegg, tv-pakke, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar og revisjonshonorar.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.