Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Bryne

Bryne - Lekker ny 2-roms selveierleilighet med høy standard og svært god planløsning i hjerte av Bryne

Brynevegen 15

4340 Bryne

Prisantydning: 2 490 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 74 572,-
Totalkostnad: 2 564 572,-
P-Rom: 61 kvm.
Bruksareal: 65 kvm.
Bruttoareal: 73 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Antall soverom: 1
Fellesutgifter: 1 694,- i Mnd.

Visninger

ons. 12.6 | 18.30 - 19.30

Ansvarlig megler

Jørn Seldal
Eiendomsmegler MNEF
seldal@verdi-eiendom.no
Mob: 48 31 99 91
Tlf: 51 60 82 07

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Er du på jaket etter en leilighet hvor standard, løsninger og beliggenhet er av høy kvalitet? Da er kanskje dette leiligheten du har ventet på.
Brynevegen 15 har en svært etterspurt beliggenhet bare et lite steinkast fra sentrum. Fra leiligheten vil du ha tilgang til alt byen har å by på av muligheter.
Leiligheten som var ferdigstillt i 2017 gir et svært godt inntrykk i et bygg hvor det er lagt vekt på ekstra kvalitet for beboerne.
Gangen gir et godt førsteinnrykk av leiligheten med en solid eikedør, pene enstavs eikegulv og lyse overflater. Fra gangen er det adkomst til en praktsik innvendig bod.
Badet er flislagt på både gulv og vegg. Det er satt inn pen innredning i lys utføresle med speil som har innbyggd belysning. Vegghengt toalett og stor dusj med dusjvegg i klart glass. I taket er det downligtis og badet har vannbåren gulvvarme.
Soverommet holder en god størrelse med pent enstavs eikegulv og en praktisk adkomst til walk-in garderoben som er plassert mellom soverommet og badet.
Stuen føles romslig med ekstra takhøyde og store vinduer mot uteplassen. På gulvet er det lagt enstavs eikeparkett og overflatene er malt i lys farge.
Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen med mye benkplass. Innredningen er levert i hvit utførelse med går benkeplate. På kjøkkenet er det også plass til spisebord.

Med bod i samme etasje som leiligheten samt parkeringsplass i lukket garasjeanlegg er dette er leilighet med svært mange gode kvaliteter. Vi ønsker deg velkommen til vår visning.

Beliggenhet

Boligen i Brynevegen 15 har en sentral men samtidig avskjermet beliggenhet på Brynehaugen. En av de mest etterspurte beliggenhetene på Bryne. Det er mange gode grunner til at folk vil bo akuratt her.
Fra boligen er det kort vei til Bryne sentrum med alt byen har å by på av butikker, utesteder, resturanter og servicetilbud. Bryne sentrum er i stadig utvikling med utvidelse av M44, flere nye spisesteder, oppgradering av Fritz Røedparken, ny kino m.m.
Det er flere treningssentre i gangavstand fra boligen, samt flotte turmuligheter eller treningsmuligheter i populære Sandtangen.
Det er kort vei til togstasjonen som også har bussforbindelser dersom det skulle være ønskelig.

Adkomst

Enkel adkomst fra Brynevegen. Det vil være skiltet med Verdi Eiendomsmegling ved fellesvisningen.

Innhold

Underetasje: Gang, bod, bad, garderobe, soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.

Leiligheten disponerer bod i samme etasje på ca. 5 kvm.

Areal

P-rom: 61 kvm
P-rom inneholder:
Gang, bod, bad, garderobe, soverom, kjøkken og stue.
Bruksareal: 65 kvm
Bruttoareal: 73 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt Våtromsrapport datert 09.04.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Leilighetsbygg oppført i mur.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren gulvvarme i gang, stue, kjøkken og bad.
Det er også balansert ventilasjon med varmegjennvinning.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i lukket garasjeanlegg. Stor gjesteparkering i garasjeanlegget.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til boligformål.

Energimerket

Selger har ikke utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Leiligheten kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2018/435112-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
Tinglyst: 13.02.2018 21:00 
Rettighetshaver:Knr:1121 Gnr:1 Bnr:866  
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/1204205-1/200  Seksjonering  
Tinglyst: 31.10.2017 21:00 
Opprettet seksjoner:
Snr: 14
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 64/3022

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 22, 3. ledd.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Fellesutgiftene inkluderer

Forsikring - Felles strøm - Forretningsførerhonorar - Vedlikehold av fellesarealer (bygninger), Revisjon m.m.
Det betales i tillegg Kr. 379,- pr mnd. for TV og internett via Canal Digital.
Det betales et a-konto beløp på Kr. 88,- for vann/strøm pr. mnd. Denne summen er estimert og kan variere utfra faktisk forbruk.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.