Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Lekker enebolig i sentrum. 62 m2 + stilig loft på 20 m2. Nydelig uteareal.

Øvre Dalgate 8

4013 Stavanger

Prisantydning: 3 695 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 104 692,-
Totalkostnad: 3 799 692,-
P-Rom: 62 kvm.
Bruksareal: 62 kvm.
Bruttoareal: 72 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 80 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

søn. 20.10 | 16.00 - 17.00

Ansvarlig megler

Rudi Aadland
Megler MNEF
rudi.aadland@verdi-eiendom.no
Mob: 95 83 16 60
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Er drømmen å bo i en enebolig i et av de historiske sentrumsområdene i Stavanger?

Et fantastisk alternativ for den som vil ha noe mer, noe spennende, fargerikt og unikt.

50 meter fra Nytorget finner vi dette herlige huset- proppet med detaljer og særpreg, i en fin kombinasjon med meget gode kvaliteter.

Her er det mye å hente frem, vi vil nevne følgende spesielt:

- herlig terrasse, skjermet og privat
- god plass ved sidedør til lagring og sykkelparkering
- innredet over tre etasjer, inklusiv hems
- 2 soverom og 2 stuer
- Flott hems med glassgulv
- Herlige detaljer som tømmervegger og originaltapet som er hentet frem og henger på vegg
- Kjøkken fra 2011, glassgulv og varmepumpe fra 2017
- Hvitevarer medfølger kjøkken, samt fryseskap, vaskemaskin og tørketrommel
- Huset er sjeldent og trivelig.

Et herlig hjem klar for neste eier. 

Beliggenhet

Etterspurt beliggenhet ved sentrum av Stavanger. Å bo i historiske Øvre Dalgate betyr nærhet til byen og alt den har å by på.

Her har du tilgang på alt fra trendy caféer og restauranter, til offentlig kommunikasjon, skoler, shoppingfasiliteter og sjøen.

Østsiden av sentrum har vært i en rivende utvikling og fremstår i dag som byens mest spennende område for den urbane, her er kombinasjonen mellom det historiske og det trendy meget fin.

Ser man vekk fra det urbane er det kort avstand til Godalen og Rosenli som har flotte turområder og badestrand. Der er det yrende badeliv om sommeren. Det samme gjelder Badedammen som ligger kun i 5 minutters avstand.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

1 etasje: Entré, soverom/stue, bad, soverom. Utgang til deilig terrasse.
2 etasje: Stue og kjøkken.
Hems: Gulvflate ca. 20 m2- stueareal

Areal

P-rom: 62 kvm
P-rom inneholder:
1 etasje: Entré, soverom/stue, bad, soverom
2 etasje: Stue/kjøkken
Hems: Gulvflate ca. 20 m2

Bruksareal: 62 kvm
Bruttoareal: 72 kvm

BRA pr. etasje:
1 etasje: 31 kvm
2 etasje: 31 kvm

Arealene er oppmålt av Svein Tore Torgersen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.

Oppvarming

Varme i gulv bad. Peisovn. Elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Soneparkering i gate etter kommunale regler. Megler oppfordrer alle interessenter til å ta kontakt med Stavanger Parkering.
 

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.
Det er et område med endringer og det har vært forslag til underjordisk parkeringsanlegg og det kommer i tillegg også til å bygges nytt rundt nytorget og endringer vil være en del av beliggenhetens spennende hverdag.
Sefrakminne er registrert på bygningen. Dette er eit landsdekkande register over eldre bygningar og andre kulturminne.
SEFRAK er først og fremst et generelt kulturhistorisk register som kanskje særleg har verdi som kildemateriale for lokal historie. Men det er også nytta av forvaltning som eit utgangspunkt for å finne hvor det kan være verneverdig bebyggelse.
Det at en bygning er registrert i SEFRAK gir den ikke automatisk noen vernestatus.
Eiendommen omfattes av Retningslinjer for hensynssoner bevaring av kulturmiljø (Trehusbyen Stavanger).

Energimerket

Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Diverse

Det er ikke byggetegneringer mottatt fra kommunen. Eneboligens bruk fra byggeår er uvisst, også med tanke på innredning av hems. Det er ikke sannsynlig at dette areal var beboelsesrom ved byggeår. 
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.