Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Pen leilighet med sentrumsnær beliggenhet - Solrik, vestvendt balkong - Parkeringsplass

Veritashammaren 4G

4007 Stavanger

Prisantydning: 2 220 000,-
Andel fellesgjeld: 162 414,-
Omkostninger: 73 622,-
Totalkostnad: 2 456 036,-
P-Rom: 53 kvm.
Bruksareal: 57 kvm.
Bruttoareal: 64 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 468 kvm.
Antall soverom: 1
Fellesutgifter: 3 400,- i Mnd.

Visninger

tor. 15.8 | 16.30 - 17.30

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Vi har gleden av å kunne presentere en flott og innflytningsklar leilighet beliggende i et meget populært boligområde på Bjergsted.

 Leiligheten ligger tilbaketrukket fra veien, i tredje etasje i bygget og har en solrik, vestvendt balkong. Innvendig har boligen stue og kjøkken, et soverom med walk in closet(bod) og romslig bad. Det er også en fin hemsløsning her, som kan brukes både som gjesterom og lagringsplass.

Badet har fliser på gulv og fremstår som pent og innbydende. Det er varmekabler i gulv, toalett, opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett. Baderomsinteriøret er i hvit utførelse.

Kjøkkenet har lyse fronter og godt med benkeplass. Komfyr og platetopp er integrerte i kjøkkenet og medfølger i handelen. I stuen er det plass til både salong og spisebord. Herfra er det også utgang til vestvendt balkong. Det er god takhøyde i stuen, noe som sammen med store vinduer gjør at rommet får en lys og fin atmosfære.

I tillegg kan vi også nevne:
- 6 kvm bod i underetasjen.
- Garasjeplass i lukket garasjeanlegg
- Tv og internett fra GET

Er du på leting etter en svært hyggelig og innbydende leilighet i et av de mest populære boligområdene i byen? Da kan dette være noe for deg.

Vi kan ønske hjertelig velkommen!

Beliggenhet

Leiligheten ligger flott til enten du ønsker nærhet til sentrum av Stavanger eller om du ønsker å bo rolig og tilbaketrukket i et av Stavangers kjekkeste boligområder.

Kun 10 minutters gang til flotte kulturtilbud i Stavanger konserthus. Noen hundre meter lenger unna ligger sentrum med både kulturelle- og kulinariske opplevelser for enhver smak.

For den som liker å shoppe er det et hav av muligheter både i klassiske Stavanger-butikker, samt i mer moderne handlesenter. Å ha sentrum i gangavstand innebærer dessuten at man spaserer til både kino og teater, samt at Stavangers unike festivalliv om sommeren aldri er mer enn 15 minutter unna.

Skulle man ønske ro og fred er leiligheten eller dens terrasse naturligvis et svært godt alternativ. I motsatt fall er det flotte tur- og rekreasjonsområder rett rundt leiligheten, med bl.a. Bjergstedparken og den blå promenade som fine alternativ.

I tillegg finnes idrettsanlegg på Stemmen, flere lekeplasser, dagligvarebutikk samt lege og tannlege for å nevne noe. Godt kollektivtilbud finnes også.

Beliggenheten burde tilfredsstille de fleste behov.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

3. etg: Stue/kjøkken, soverom, bad, vindfang, bod.
Bod i kjeller på 6m2 kommer i tillegg.

Areal

P-rom: 53 kvm
P-rom inneholder:
3. etg: Stue/kjøkken, soverom, bad, vindfang.

Bruksareal: 57 kvm
Bruttoareal: 64 kvm

BRA pr. etasje: 3. etg: 57 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 26.03.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Betong og tre.

Oppvarming

Elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Egen p-plass i lukket anlegg.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.
Det foreligger retningslinjer for trehusbebyggelsen.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1989/19729-2/102  Seksjonering  
 20.10.1989 
opprettet seksjoner:
snr: 7
formål: Bolig
sameiebrøk: 66/507
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 7 SEKSJONER
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger ikke har bodd i boligen de siste årene. Det må derfor legges til grunn at selger ikke er kjent med feil eller mangler på samme måte som en selger som har bodd i boligen ville vært. Interessenter oppfordres derfor til å foreta særskilte undersøkelser før budgivning.

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. utvendig vedlikehold, betjening av fellesgjeld, forsikring av bygningen, tv-pakke fra GET, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar og revisjonshonorar.

Andel fellesgjeld

Kr. 162 414,-

Lånenummer: 12135547865, Dnb Nor Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 19.03.2019: 3.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 95
Saldo per 19.03.2019: 6 821 382
Første termin: 30.12.2017Første avdrag: 30.03.2018 ( siste termin 30.09.2042 )
Deldiskontert

Bygningsmassen ble renovert i 2017/18. Låneopptak i forbindelse med renoveringen var på kr 9 500 000,-. Per september 2018 er kr 7 000 000,- av lånerammen tatt ut, men dette vil trolig øke når prosjektet er ferdigstilt.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.