Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Flott rekkehus med 3 soverom og et unikt uteareal med gode solforhold og boblebad. Garasjeplass i lukket anlegg.

Kubbeberget 56

4034 Stavanger

Prisantydning: 3 890 000,-
Andel fellesgjeld: 440 340,-
Omkostninger: 12 320,-
Totalkostnad: 4 342 660,-
P-Rom: 124 kvm.
Bruksareal: 128 kvm.
Bruttoareal: 140 kvm.
Eierform: Borettslag
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 2083 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 5 233,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Therese Nygård
Eiendomsmegler MNEF
Therese.nygaard@verdi-eiendom.no
Mob: 90 87 65 32
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave.

Standard

Særdeles kjekt rekkehus plassert i et meget barnevennlig og populært område av Gausel. Her er alt tilrettelagt for at familier skal trives, både i egen bolig og i gata.

Boligen er nylig påkostet med helt nytt tak og takvindu. Ellers er kledning, dører og resterende vinduer byttet ut i nyere tid.

1.etasje: 
Innbydende gang med pent skipsgulv og skyvedørsgarderobe med speil samt spotter i taket.

Kjøkkeninnredning fra 2002 med ventilator, platetopp og komfyr fra 2015. Det er god spiseplass og integrerte hvitevarer. Man får kjøkkenøy og nok av både benke- og skapplass. Her ligger alt til rette for hyggelig matlaging både for venner og familie. I tillegg er det en koselig vedovn som sørger for både varme og en fin atmosfære.

Stuen føles svært åpen og luftig, mye på grunn av store glassflater ut mot terrassen og den enorme takhøyden. Det er parkett på gulv og god plass til både sittegruppe og spisestue.

Badet er helfliset og har selvfølgelig varme i gulvet. Det inneholder dobbelvask med praktisk innredning, toalett og dusj. Et innbydende rom å starte og avslutte dagen på.

Hovedsoverommet ligger i denne etasjen og oppleves som lyst med en behagelig atmosfære. Det er garderobeløsning her som medfølger handelen.

2.etasje:
Her finner du et stort soverom med utgang til en vestvendt balkong. Eiers tenåringsdatter har brukt dette rommet til både soverom og oppholdsrom for besøk. Om man ikke har behov for et tredje soverom fungerer dette rommet ypperlig som en stue nummer to eller gjesterom.

I tillegg består etasjen av et praktisk vaskerom/bod samt et siste soverom med stedbygget køyeseng, kjempestas løsning for de små. 

Ønsker man enda et soverom er det mulig å bygge ut ett ekstra rom på ca. 14 kvm. Se eksempel på vedlagte plantegninger.

Uteareal:
Utearealet er et kapittel for seg selv og uten tvil det som skiller denne boligen fra andre. Det er meget pent opparbeidet med flere solterrasser og mange spennende løsninger. Her kan man sitte totalt usjenert å nyte solen fra tidlig på dagen til langt på kvelden. Når solen har senket seg kan man hoppe i boblebadet for en avslappende massasje. Dette medfølger selvfølgelig. Det er også en praktisk bod her og nok av boltreplass både for liten og stor.

Ellers verdt å vite:
-               God lagringsplass med to sportsboder, vaskerom/bod samt lagringsloft.
-               Parkering i lukket anlegg.
-               Lyse bredbånd.
-               Mulighet for ladning av el-bil.
-               Gåavstand til butikk, skole, barnehager og bussholdeplass.

Beliggenhet

Rekkehuset har en flott og meget sentral beliggenhet. Boligen ligger barnevennlig til med friareal og lekeplass som nærmeste nabo. Det er også flere fine tur- og grøntareal ved boligen. Skoleskogen, Heddå og Gausel Fritidsgård er i kort avstand.

I avstand fra huset:

- Gautesete skole 300 meter
- Godeset Skole 700 meter
- Heddeveien Barnehage 300 meter
- Rema 1000 ca. 800 meter
- Bussholdeplass 200 meter
- Gausel togstasjon 1,6 km

For mer informasjon se vedlagt nabolagsprofil.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

1. etasje: Entré, bod, stue, kjøkken, bad og soverom.

2.etasje.: Gang, kott, vaskerom, og 2 soverom.

Areal

P-rom: 124 kvm
P-rom inneholder:
1. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.
2.etasje.: Gang, vaskerom, og 2 soverom.

Bruksareal: 128 kvm
Bruttoareal: 140 kvm

BRA pr. etasje:
1.etasje: 84 kvm
2.etasje: 44 kvm

Arealene er oppmålt av Arnt Michaelsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt våtromsrapport datert 05.04.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Betong og tre.

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Vedovn i stue.
Ellers elektrisk.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i lukket garasjeanlegg. Plass nr.56

Mulighet for ladestasjon på egen parkeringsplass. Da kontakter man styret og de kobler videre til Rønning Elektro. Ca kost for etablering er kr. 20.000,-.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Heftelser/servitutter

Det er lovbestemt panterett til borettslaget.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Dyrehold tillatt.

Dersom man ønsker å bygge henvender man seg til styret som setter deg i kontakt med et etablert tømrerfirma som entreprenør. Alle som har bygget ut i borettslaget har benyttet BK Bygg. Entreprenøren vil bistå med søknadsprosessen til kommunen. Det er kjøpers ansvar å få tilbygget godkjent. Kontakt megler for mer informasjon.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. betjening av andel fellesgjeld, utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, tv-pakke, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar og kommunale avgifter.

Andel fellesgjeld

Kr. 440 340,-
Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 12130390534, Dnb Nor Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 03.04.2019: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 83
Saldo per 03.04.2019: 12 048 824
Andel av saldo: 170 327
Første termin/første avdrag: 30.06.2015 ( siste termin 31.12.2039 )
Rentebytteavtale på kr. 12.425.000 til 30.06.2022 på 3,55%

Lånenummer: 96867182680, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 03.04.2019: 1.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 117
Saldo per 03.04.2019: 19 100 525
Andel av saldo: 270 013
Første termin: 30.09.2018Neste avdrag: 30.09.2019 ( siste termin 30.06.2048 )
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.09.2019
utgjøre ca. kr 583,00 per måned for denne boligen

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.