Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Hafrsfjord

Nydelig del av horisontaldelt tomannsbolig med utsikt og strålende solforhold

Persokkrossen 20A

4046 Hafrsfjord

Prisantydning: 4 360 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 121 322,-
Totalkostnad: 4 481 322,-
P-Rom: 106 kvm.
Bruksareal: 110 kvm.
Bruttoareal: 125 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 632 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

man. 26.8 | 18.15 - 19.15

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Persokkrossen er en meget lekker og innbydende leilighet på Sunde. Boligen er attraktivt plassert på feltet, på en liten høyde med strålende solforhold og med nydelig utsikt over havet.

Er du på leting etter en romslig og lettstelt leilighet med gjennomgående god standard? Stort og solrikt uteområde? Parkeringsplass like ved inngangsdøren?

Da kan dette være noe for deg!

Sunde er et naturskjønt område med god kollektivdekning og solid infrastruktur. Alt i grønn harmoni med flotte friområder og fantastisk kystlandskap. Her gjelder det å være rask!

Vi kan bl.a. nevne følgende:

- 3 gode soverom - hvorav det ene enkelt kan brukes som en stue nummer 2. Eventuelt fjernes og gjøre stuen større.
- God teknisk og kosmetisk standard med bra materialvalg.
- Meget pen gasspeis i stuen, åpent kjøkkenløsning med kjøkkenøy.
- Solrike uteområder og herlig utsikt mot havet. Her har man ca 50 kvm med sammenhengende og usjenert terrasse på 3 sider. Sol hele dagen!
- Deler av balkongen er overbygget, slik at man kan nyte utsikten hele året.
- Store vindusflater som gir masse lys inn i boligen.
- Boligen har turstier og grøntområder på flere sider. Meget romslig felles tomt.
- Utebod under trapp med plass til sykler/vogner etc.
- Mulighet for å oppføre egen bod på felles tomt.
- Kjøkken med de fleste hvitevarer integrerte. Flott benkeplate i granitt. 
- Pent bad med både dusj og boblebad. Badstue i forbindelse med badet.

Beliggenhet

Persokkrossen ligger i et område som kjennetegnes som vakkert, barnevennlig, etterspurt og rolig. Nærområdet er fullt av fine turområder, skog, grøntområder, lekeplasser og fin natur. Flotte friområder finner man på to sider av boligen, beveger man seg sørover møter man på sjøen etter bare noen hundre meter. Her finner du småbåthav, badeplass, og flotte turstier.

Dine daglige innkjøp kan du gjøre på nærmeste dagligvareforretning som er ca 10 min gange unna. Fersk fisk/reker/ krabbe selges ved Hafsfjordbrua 5-6 minutter unna på sykkel. Grønnsaker direkte fra gårder finner man også i nærheten.
Offentlig kommunikasjon er det også god tilgang på i området hele døgnet. Kombinert med flere barnehager, barneskole og ungdomsskole like i nærheten er dette virkelig et område som har det aller meste. Trivselen vil garantert bli høy i Persokkrossen 20.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

2. etg: Stue/kjøkken, Tv-stue, 2 soverom, bad, badstue, toalettrom, gang, bod
Utvendig bod.

Areal

P-rom: 106 kvm
P-rom inneholder: Stue/kjøkken, Tv-stue, 2 soverom, bad, badstue, toalettrom, gang

Bruksareal: 110 kvm
Bruttoareal: 125 kvm

BRA pr. etasje: 2. etasje: 110 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 14.03.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Gasspeis i stue. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering på tomten.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2008/1015678-1/200  Seksjonering  
17.12.2008 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/2

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen i stor grad det siste året. Det må derfor legges til grunn at selger har begrenset kunnskap om boligens feil og mangler, og at budgivere derfor oppfordres til å foreta særskilte undersøkelser før budgivning.

Leiligheten har i avtale med den andre seksjonen en rett til å oppføre en 15 kvm egen bod på bestemt sted på fellestomt. Oppføring av utvendig bod må følge retningslinjer i byggteknisk forskrift og reguleringsbestemmelser.

Deler av innvendig bod er ombygget til badstue. Dette er en søknadspliktig bruksendring som ikke har blitt omsøkt. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Megler har ikke etterkontrollert dette.

Det er i 2016 gitt igangsettelsestillatelse fra bygningsmyndigheter om utvidelse av balkong rundt leiligheten samt et tilbygg ved inngangsparti. Arbedeidet er fullført delvis i henhold til søknad. Balkong er utvidet men tilbygget er ikke bygget, i følge Stavanger kommune trenger man ikke oppføre tilbygget om det ikke er ønskelig. Det har ikke blitt søkt om ferdigattest på arbeidet enda.

Utvendig bod under trapp er ikke søkt om hos bygningsmyndigheter og kan være i strid med byggteknisk forskrift.

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.