Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Åsen - Enderekkehus i særklasse | Oppgradert | Sentralt | Flott uteareal |

Bergåsveien 6c

4016 Stavanger

Prisantydning: 3 490 000,-
Andel fellesgjeld: 185 000,-
Omkostninger: 17 694,-
Totalkostnad: 3 692 694,-
P-Rom: 108 kvm.
Bruksareal: 119 kvm.
Bruttoareal: 138 kvm.
Eierform: Borettslag
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 552 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 4 210,- i Mnd.

Visninger

søn. 26.5 | 13.30 - 14.30

Ansvarlig megler

Simon Ommedal
Eiendomsmegler MNEF
ommedal@verdi-eiendom.no
Mob: 98 08 18 20
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Dette er Bergåsveien 6c.

Et enderekkehus som er unikt av sin sort.

I gang er det flisbelagt gulv med varmekabler. Veggpanel er av mørklakkert furupanel.
Videre går du inn til stue med marmorflis på gulv, overflater av gips, downlights i tak, integrert BOSE anlegg, og en flott vedovn.

Gjennom stue er det utgang til en vestvendt terrassen og pent opparbeidet hage.
Fra stue er det også inngang til soverommet via en skyvedør. Soverommet er også av nyere dato og har downlights i tak. Fra stuen er det trapp ned til kjeller hvor det er gjort letter oppgraderinger på vaskerom og et disponibelt rom.

Boligen er ombygget med åpen kjøkkenløsning i 2 etasje. Et unikt og lekkert kjøkken.
Kjøkkenet ble bygget i 2007 og spesialtilpasset av Bjerks Trevarefabrikk. Enstavs eikeparkett på gulv, wirerekkverk rundt trapp.
Det er i tillegg satt inn to store takvinduer. Dette rommet er planlagt i detaljer.

Lyse fronter med håndtak i børstet stål, kjøkkenbenk i oljet eik, hvitevarer som Samsung side-by side kjøleskap i rustfritt stål med ismaskin og vanndispenser, Whirlpool oppvaskmaskin, induskjonstopp av Grepa, Siemens stekeovn med pyrolyse og Siemens Quantum speed multi-ovn (ministekovn med alle funksjoner + mikrobølge).

Finesser som innfelte spotter i vegg samt integrert 27 tommer LCD tv og høyttalere i veggen gjør dette rommet svært innbydende.

I denne etasjen er det også soverom, bod/garderobe og bad.

Soverom er lyst og har integrerte downligsts og høyttalere i tak. Det er også utgang til den andre terrassen via soverommet.

Bad ble oppusset i 2004, er flisbelagt og er installert med boblebad av Denform. Det er dusjhjørne, vegghengt toalett, servant og varmekabler i gulv.

Det er verdt å nevne enhetens elektriske system er betydelig oppgradert siden 2000 og er utstyrt med GIRA lys-systemer. Det er kombinert fjernstyrt lys og dimming i 1 og 2 etasje. Det er også integrert BOSE høytalere i begge etasjene. Det er varme i alle gulv unntatt soverom i 2 etasje og underetasje.

Dette huset er unikt av sin art og kan virkelig være noe for deg om du verdsetter fascinerende løsninger.

Hjertelig velkommen til fellesvisning!

Beliggenhet

Sentralt på Åsen i gate uten gjennomgangstrafikk. Kort vei til Vannassen og Sørmarka. Balløkke og lekeplass like utenfor boligen. Nær skoler, barnehage og idrettsplass. Gode bussforbindelser til sentrum. Få minutters gange ligger shoppingmuligheter ved Kilden Kjøpesenter, jula, dagligvarehandel og elixia treningssenter for de mer aktive.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

u.etg: Soverom, vaskerom, gang og 2 boder.
1.etg: Stue, soverom og vindfang.
2.etg: Kjøkken, soverom, bad og bod.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for om det er definert som. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Megler har ikke etterkontrollert dette.

Areal

P-rom: 108 kvm
P-rom inneholder:

u.etg: Soverom, vaskerom og gang.
1.etg: Stue, soverom og vindfang.
2.etg: Kjøkken, soverom og bad.

Bruksareal: 119 kvm
Bruttoareal: 138 kvm

BRA pr. etasje:
u.etg: 39 kvm
1.etg: 41 kvm
2.etg: 39 kvm

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 06.02.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Boligen er oppført med grunnmur i betong, trekonstruksjoner som utvendig er kledd med trepaneler, trebjelkelag i etasjeskiller. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein. For ytterligere informasjon om boligen, se vedlagt Tilstandsrapport av takstmann Rune Sivertsen datert 07.02.19

Oppvarming

Gulvvarme på alle rom, med unntak av kjeller og soverom i 2 etg. Elektrisk oppvarming. Det er også Peis/ovn i stue
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Felles parkeringsplass på utsiden av huset for Bergåsveien 6,a,b og c.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Eiendommen ligger i område som er under regulering. Plan id 2560. Reguleringsplan for boligområde, Åsen. Hillevåg bydel.  Gnr 21. Bnr 1131 som ligger øst for boligen vil bli bebygget. dette i hht Bestemmelser for plan 2449, reguleringsplan for Haugåsveien 26-28, Hillevåg bydel. Reguleringsplan sendes ved henvendelse hos megler.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Heftelser/servitutter

Det er lovbestemt panterett til borettslaget.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Bruken av soverom i kjeller, 1soverom 1 etasje og kjøkken i 3 etasje kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Megler har ikke etterkontrollert dette.

Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. betjening av andel fellesgjeld, utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar og kommunale avgifter. Dette ihht regnskap mottatt av forretningsfører.

Andel fellesgjeld

Kr. 185 000,- pr. 01.01.19

Oversikt over lån:

Lånenummer: HUS601-13550599
Restsaldo: 602.201,-
Løpetid: 11 år.
Rente: 1,50%
Termin pr år: 2
Type rente: Flytende
Restsaldo andel: 40.148,-

Lånenummer: HUS602-13556829
Restsaldo: 1.491.767,-
Løpetid: 15 år , 6 mnd
Rente: 1,50%
Termin pr år: 2
Type rente: Flytende
Restsaldo andel: 99.451,-

Lånenummer: OBBK02-98207652113
Restsaldo: 670.371,-
Løpetid: 4 år , 9 mnd
Rente: 2,80%
Termin pr år: 12
Type rente: Flytende
Restsaldo andel: 44.690,-

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.