Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Flott, innholdsrik leilighet: *3 soverom *2 stuer *Pent kjøkken og bad *Hage og veranda *Parkering *Sentrumsnært

Misjonsveien 58A

4024 Stavanger

Prisantydning: 2 690 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 79 572,-
Totalkostnad: 2 769 572,-
P-Rom: 71 kvm.
Bruksareal: 80 kvm.
Bruttoareal: 89 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 336 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Rudi Aadland
Megler MNEF
rudi.aadland@verdi-eiendom.no
Mob: 95 83 16 60
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Velkommen til Kampen, eller Byhaugen, eller kanskje midt imellom. Uansett: dette er nær sentum. Slik at man kan rusle ned på sandaler og ta seg ett glass uten at det er stress å komme seg hjem igjen.

Øverst er det romslig hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og to mindre barnerom, viktige bidrag til den store trivselen for mor og hennes to tenåringsdøtre alle årene de har bodd her.

2 stuer er det også. Herlig når interessene ikke alltid er de samme og man trenger litt tid til å dyrke sine egne hobbyer og ta vare på seg selv.

Vi kan også nevne:
- parkering like utenfor- på egen eiendom
- inngang i første etasje
- bod i underetasje
- pent og praktisk kjøkken, med plass til spisebord og med kjekk utsikt
- fliselagt bad med toalett, dusj og søylevask
- peis i stue
- pent strekktak
- butikker og skole like ved

Velkommen!

Beliggenhet

Leiligheten ligger pent plassert på Byhaugen, nær Stokka og Kampen.

Dette er et av de flotteste boligområdene vi har i Stavanger. Beliggenheten er veldig etterspurt, og det er enkelt å skjønne hvorfor. Bor du her har du enkel tilgang til alt av servicetilbud og fasiliteter da man bor sentralt kun noen minutter fra sentrum.

Går man i retning Bjergsted når man fort Bjergstedparken og Stavangers Konserthus.
For den friluftsglade finnes det videre gode rekreasjon- og friluftsområder like i nærheten. Turområder som Lille og Store Stokkavann ligger begge i gangavstand fra egen ytterdør.

Det viktigste for mange er likevel den fine kombinasjonen med av å bo i et etablert boligområde, men også kun en spasertur unna sentrum. Byhaugen er virkelig et godt sted å bo for folk i alle aldersgrupper.

Vennligst se på nabolagsprofil både på finn.no og i propspekt for inngående informasjon.

 

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

Underetasje: bod
1 etasje: inngang
2 etasje: gang, bad, kjøkken og 2 stuer.
Loft: gang, bod og 3 innredede soverom (soverom ikke på kommunale tegninger, se diverse)

Areal

P-rom: 71 kvm
P-rom inneholder:
1. etg: trappegang
2 etasje: gang, stuer, kjøkken, bad.
Loft: gang og soverom.

Bruksareal: 80 kvm
Bruttoareal: 89 kvm

BRA pr. etasje: i m2: 9/3/54/14

Arealene er oppmålt av Takstingeniør Tor Arve Lea, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 20.12.18 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Tomannsbolig med grunnmur og trebebyggelse, viser til tilstandsrapport for inngående informasjon.

Oppvarming

Peis i stue. Elektrisk oppvarmimng. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Det er organisert slik i praksis at hver seksjon parkerer på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Det vil være endringer i både bolig, næring og vei regulering og bygging i området.  Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1959/3213-1/102  Erklæring/avtale   14.09.1959  Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: 1103-59/1007

2004/16364-1/102  Seksjonering   05.10.2004 
opprettet seksjoner:
snr: 2 formål: Bolig sameiebrøk: 6/10

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23.
Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.
De tre soverommene på loftet er ikke på tegningene fra kommunen og er ikke godkjent omsøkt til beboelse. Det er rom som er godkjent som loftsareal og lagring, ikke beboelse. Ved forrige salg av leiligheten var alle tre soverom inkludert i arealene, men takstmann Lea har valgt å ikke ta de to minste soverommene med grunnet takhøyde/areal.
Velux vinduer ble søkt om og gitt tillatelse til, men ikke oppført innen tiden og derfor skulle det vært søkt om på nytt. Dette ble ikke gjort.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.