Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Innbydende 2-roms leilighet i 2. etg i murhus beliggende i et attraktivt område m/gåavstand til sentrum. Nyoppusset bad.

Balders gate 2A

4011 Stavanger

Prisantydning: 2 050 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 59 572,-
Totalkostnad: 2 109 572,-
P-Rom: 42 kvm.
Bruksareal: 42 kvm.
Bruttoareal: 51 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 397 kvm.
Antall soverom: 1
Fellesutgifter: 259,- i Mnd.

Visninger

tir. 20.8 | 18.00 - 18.30

Ansvarlig megler

Therese Nygård
Eiendomsmegler MNEF
Therese.nygaard@verdi-eiendom.no
Mob: 90 87 65 32
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Dette er en fin og arealeffektiv leilighet i et sjarmerende murhus med en ypperlig beliggenhet i gåavstand til Stavanger sentrum. Største fordel med leiligheten er at du kan flytte rett inn.

Både huset og leiligheten holder en gjennomgående god standard. Det er flere viktige kvaliteter som er verdt å merke seg, vi kan blant annet nevne:

-               Leiligheten rehabilitert innvendig i 2004 og utvendig i 2010
-               Pent bad fra 2004 som er oppgradert i 2019 med nye fliser, bedret fall til sluk og nye dusjdører
-               Egen sportsbod på ca. 4 kvm i 1.etasje
-               Lave fellesutgifter på kr. 259,-. Sameiebrøk på 42/406
-               Ligger i 2.etasje og oppleves som lys og luftig med store vinduer
-               Bo på Våland som byr på en flott atmosfære og nærhet til bylivet


Alt i alt en perfekt leilighet for deg som vil ha din egen bolig og er kresen når det kommer til beliggenhet, standard og atmosfære. Velkommen!

Beliggenhet

Å bo i Balders gate 2A på Våland betyr nærhet til byen og alt den har å by på.

Med populære knutepunkter som Breiavannet, Torget og Vågen har du tilgang på alt fra trendy caféer og restauranter, til offentlig kommunikasjon, skoler, shoppingfasiliteter og fjorden. Torget fungerer også som et samlepunkt for servicetilbud som apotek, posthus, kjøpesenter, butikker og restauranter.

For den som setter pris på frisk luft er det bare å hente fram turskoene og gå en lang eller kort tur i nydelige friluftsområder like i nærheten. Kun få minutters gange fra leiligheten finner man Vålandskogen som er knyttet sammen med Mosvatnet med to gangbruer. Øverst i terrenget i Vålandskogen finner du Vålandstårnet, hvor man kan nyte den flotte utsikten over Stavanger og Gandsfjorden.

Tar du folkestien rundt Mosvatnet og Vålandskogen har du fått deg en fin 4 km tur i lett terreng.

Bussholdeplass er kun 200 meter unna, ellers kan du ta toget som ligger 500 meter unna leiligheten. Jobber du på sykehuset, er dette kun en koselig spasertur fra leiligheten. Med buss bruker du ca. 15 minutter til universitetet.

Vi ønsker deg velkommen til Balders gate 2A.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

2.etasje: Gang/stue/kjøkken, bad og soverom.

1.etasje: Sportsbod.

Areal

P-rom: 42 kvm
P-rom inneholder:
2.etasje: Gang/stue/kjøkken, bad og soverom.

Bruksareal: 42 kvm
Bruttoareal: 51 kvm

BRA pr. 2 etasje: 42 kvm

Sportsbod på ca 4 kvm i 1.etasje er ikke tatt med i totalt areal.

Arealene er oppmålt av Svein Tore Torgersen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 23.04.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur.

Oppvarming

Følgende rom har oppvarming:
Bad: Elektriske varmekabler i gulv.
Stue/kjøkken: Elektrisk panelovn.
Soverom: Elektrisk panelovn.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Soneparkering i gate etter kommunale regler. Megler oppfordrer alle interessenter til å ta kontakt med Stavanger Parkering.

Reguleringen gjelder mellom 08-18 hverdager og (08-16) lørdag.
Parkering tillatt med p-kort eller inntil 2 timer gratis.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til bolig, erverv, offentlig bebyggelse og park. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Det skal bygges nordøst for boligen, plan 2603P. Se vedlagt reguleringskart.

Det gjøres oppmerksom på at deler av bygget er merket til bevaring, dette setter begrensninger for riving, tilbygg, endring av eksteriør, m.m.

Det foreligger retningslinjer for trehusbebyggelsen.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2003/15416-2/102  Bestemmelse iflg. skjøte  
29.09.2003 
KAN IKKE BENYTTES ELLER LEIES UT TIL DAGLIGVAREBUTIKK
Overført fra: 1103-56/72
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/3061-2/102  Erklæring/avtale  
20.02.2004 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
2004/3061-1/102  Seksjonering  
20.02.2004 
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
sameiebrøk: 42/406
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 til 7

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23.

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.


Det gjøres oppmerksom på at eier har ikke bebodd leiligheten i nyere tid, og at eier derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Så lenge eiers kunnskap om boligen er begrenset, oppfordres kjøper til å foreta særskilte undersøkelser før budgivning

Kommunen har ingen bygningstegninger av husets innvendige planløsning. Kun fasadetegninger foreligger.

Fellesutgiftene inkluderer

Bygningsforsikring, avtale med Anticimex og sparing til vedlikehold.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.