Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Ønsker du å bo i et urbant område med gåavstand til sentrum? - Trivelig leilighet med 2 *soverom og god romløsning.

Opheimsgata 59A

4014 Stavanger

Prisantydning: 2 190 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 63 072,-
Totalkostnad: 2 253 072,-
P-Rom: 49 kvm.
Bruksareal: 49 kvm.
Bruttoareal: 56 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 204 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

søn. 25.8 | 14.30 - 15.30

Ansvarlig megler

Therese Nygård
Eiendomsmegler MNEF
Therese.nygaard@verdi-eiendom.no
Mob: 90 87 65 32
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Dette er leiligheten for deg som liker å leve det gode liv, om det så bare er å valse ned til sentrum for en bedre middag eller å nyte en rolig kveld hjemme på sofaen.

Huset er sentralt plassert mellom Østre bydel og Stavanger Sentrum. Inngangen ligger skjermet og tilbaketrukket fra veien. Det er et koselig uteområde hvor man kan nyte noe godt i glasset en varm sommerdag.

Praktisk leilighet med flere viktige kvaliteter:

- 2 *soverom

- Lunt og fint tregulv

- God planløsning, enkelt å innrede

- Stort kjøkken fra 2009 som ligger delvis adskilt fra stue. Hvitevarer er integrert

- Pent flisebelagt bad med varmekabler og opplegg til vaskemaskin

- Store vinduer med plissegardiner

- Kun en spasertur til sentrum, Stavanger Øst, Rosenli og Godalen.

- Ingen faste mnd. utgifter

Et godt hjem med nærhet til alle byens fasiliteter.


Velkommen!

Beliggenhet

Å bo i dette området gir deg nærhet til veldig mye. Her kan du leve et enkelt og godt liv med det meste av det man trenger like rundt hjørnet. Blant annet har du følgende gåavstand til:

-               Stavanger sentrum, ca. 10 minutter.
-               Byterminalen, ca. 15 minutter.
-               Joker (søndagsåpen), ca. 4 minutter.
-               Flott tur- og bademuligheter i Godalen, ca., 20 minutter.
-               Stavanger Øst, ca. 10 minutter.

Det er gåavstand til det meste man måtte ønske av restauranter og take-away. Lett tilgjengelig offentlig kommunikasjon med byterminalen like ved, skoler, barnehager, yrende byliv med shoppingmuligheter, kafeer og underholdning.

Vågen ligger kort vei fra utgangsdøren hvor man kan velge å vrake mellom de ulike aktiviteter som finnes i sentrumsområdet. Stavanger Øst er heller ikke lange spaserturen unna.

Er man glad i sjøen og ønsker å oppsøke flotte turområder eller badeområder, er det heller ikke langt til Rosenli og Godalen.

Dette er beliggenheten for deg som ønsker å bo sentralt, med nærhet til det meste.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

1.etasje: Entre, stue, kjøkken, bad/vaskerom og 2 *soverom.

Utvendig bod.

Areal

P-rom: 49 kvm
P-rom inneholder:
1.etasje: Entre, stue, kjøkken, bad/vaskerom og 2 *soverom.

Bruksareal: 49 kvm
Bruttoareal: 56 kvm

BRA 1. etasje 49 kvm:

Arealene er oppmålt av Hansi Johansen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 28.01.19 for ytterligere informasjon.
 

Byggemåte

Mur og tre.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Soneparkering i gate etter kommunale regler. Megler oppfordrer alle interessenter til å ta kontakt med Stavanger Parkering.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Boligen er registrert i SEFRAK- registeret. Det er ikke tillagt spesielle restriksjoner, men registreringen fungerer mer som et varsko om at det bør gjøres en lokal vurdering av verneverdien før tillatelse om rivning, flytting eller endring for bygget gis. Konferer gjerne megler for ytterligere informasjon.

Det foreligger retningslinjer for trehusbebyggelsen.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2005/10558-1/102  Seksjonering   06.07.2005 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/4
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23.
Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Deler av eiendommen skrider over eiendomsgrensene.

Uteplassen er fellesområdet til sameie.

Selger har observert skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som kan redusere antall skjeggkre betydelig. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Konferer gjerne megler for informasjon.

*Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for hva det er definert som. Planløsningen avviker noe fra de godkjente bygningstekningene. Bruken av soverommet innredet som barnerom kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangler godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Megler har ikke etterkontrollert dette.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.