Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Sandnes

Sandnes - Spennende enebolig med stor tomt, flott utsikt til Gandsfjorden, 3(4) soverom og stort potensiale.

Postveien 183 A

4307 Sandnes

Prisantydning: 4 700 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 129 822,-
Totalkostnad: 4 829 822,-
P-Rom: 198 kvm.
Bruksareal: 210 kvm.
Bruttoareal: 230 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 707 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Jørn Seldal
Eiendomsmegler MNEF
seldal@verdi-eiendom.no
Mob: 48 31 99 91
Tlf: 51 60 82 07

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Verdi Eiendomsmegling har gleden av å presentere en innholdsrik og velholdt enebolig med en attraktiv beliggenhet og flott utsikt til Gandsfjorden.

Gangen gir et godt førsteinntrykk av boligen med parkett på gulvet, god garderobeplass og mulighet for å bygge et fjerde soverom slik boligen orginalt ble tegnet. Fra gangen er det adkomst til et praktisk gjestetoalettt.
Badet holder en god størrelse og har adkomst fra både gangen og hovedsoverommet i etasjen. Her er det stor dusj, bidet og hvit baderomsinnredning. På gulvet er det lagt fliser.
Hovedsoverommet er ca. 13 kvm. og har utgang til en kjekk luftebalkong. Soverommet har god skapplass via integrerte skap.
Kjøkkenet i huset er et praktisk kjøkken med god skapplass.På kjøkkenet er det også gjort plass til en liten spiseplass. Det er lagt parkett på gulvet og fliser mellom benk og overskap.
Det første man trekkes mot når man kommer inn i stuen er den herlige utsikten mot sjøen og hagen. Stuen er en stor vinkelstue med pen peis og store vindusflater som gir rommet mye naturlig lys. Her er det god plass til stort spisebord og flere sittegrupper. Fra stuen er det utgang til stor terrasse.

Boligens underetasje har et bruksareal på 101 kvm og inneholder: Gang, to boder, vaskerom, to soverom, bad og kjellerstue.

Kjellerstuen er et perfekt rom for eldre barn, eller som ekstra TV-stue. Det er gode vindusflater i rommet noe som gir både mye lys og noe utsikt. Kjellerstuen har peis, sovealkove og enkel kjøkkeninnredning uten vannopplegg.
Badet er fra byggeår og har dusj og enkel innredning.
Etasjen har eget vaskerom, samt to boder for oppbevaring.
Etasjen har to soverom, hvor det ene i dag benytees til kontor. Dette gir huset tre soverom totalt med mulighet for et fjerde soverom slik løsningen opprinnelig var.
Deler av underetasjen har ifølge eier tidligere vært leid ut.

Boligen har dobbel garasje med god lagrinsplass over garasjen. I tilegg er det bygget en smart utvendig bod under luftebalkong for oppbevaring av eksempelvis hagemøbler. Det er også lagringsloft over boligen.
Det er lagt opp utvendig strøm og boligen har sensorstyr utvendig belysning. Vinduer har montert sikkerhetslås.


Eiendommen har svært gode parkeringsfasiliteter med dobbel garasje, samt plass til flere biler i gårdsrommet.

Vi ønsker deg velkommen til Postveien 183 A.

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde med en herlig utsikt til Gandsfjorden.
Kun en liten gang/sykkeltur fra Sandnes sentrum og køfritt noen minutter med bil til Sola og Stavanger og samtidig innenfor Sandnes bomring finner man Postveien 183 A. I tillegg er det kun en rask gåtur bort til arbeidsplassene rundt Forus, Lura og Kvadrat.
Området har en flott og luftig plassering med turområder, lekeplasser, ny badeplass i Lurravika og andre fasiliteter en familie måtte trenge.
Kombinasjonen av godt utbygd infrastruktur i nærområdet, nærhet til tur og rekreasjonsområder og kort vei til Sandnes sentrum gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldre.

Adkomst

Enkel adkomst fra Postveien. Det vil være skiltet med Verdi Eiendomsmegling ved fellesvisningen.

Innhold

1. etasje: Gang, soverom, bad, wc, kjøkken og stue.

Under etasje: Gang, bad, 2 soverom, vaskerom, to boder og stue med sovealkove.

Areal

P-rom: 198 kvm
P-rom inneholder:
1. etasje: Gang, soverom, bad, wc, kjøkken og stue.
Under etasje: Gang, bad, 2 soverom, vaskerom og stue.

Bruksareal: 210 kvm
Bruttoareal: 230 kvm

BRA pr. etasje:
1. etasje: 109 kvm.
Kjeller etasje: 101 kvm.

Arealene er oppmålt av Rune Sivertsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt Tilstandsrapport bolig datert 15.01.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Boligen er oppført med grunnmur i betong.
Trekonstruksjoner som utvendig er kledd med trepaneler, trebjelkelag i etasjeskiller.
Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein.

For ytterligere informasjon se Tilstandsrapport bolig fra takstmann Rune Sivertsen, datert 15.01.2019.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt peis i stue og kjellerstue.
Det er varmekabler i inngangstrapp.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i dobbel garasje, samt på egen tomt.
Boligen har stor innkjørsel og svært gode parkeringsfasiliteter både utvendig og i garasjen.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til boligformål.
Reguleringskart og bestemmelser knyttet til reguleringsplan 6203-03 stadfestet 18.05.1979 oppbevares på meglers kontor og intressenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Det gjøres oppmerksom på at "leilighet" i kjeller ikke er byggemeldt og ikke er godkjent av kommunen som egen boenhet.
Utleie av underetasjen er derfor ikke lovlig. Eventuell utleie av underetasjen er kjøpers ansvar og ny eier er selv ansvarlig for eventuelle pålegg fra offentlige myndigheter.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1976/7563-1/43 Bestemmelse om bebyggelse
Tinglyst: 09.12.1976
Rettighetshaver:Knr:1102 Gnr:69 Bnr:1237
Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område

Denne rettigheter følger eiendommen og overtas automatisk av ny eier.
 
Dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentet.

Diverse

Det er gitt ferdigattest på boligen, datert 09.04.1976

Det er gitt 1 stk. TG3 i Tilstandsrapport bolig fra takstmann Rune Sivertsen, datert 15.01.2019. Følgende punkt er gitt TG3:
- Bad 1. etasje: Sluk er kontrollert, sluk er fra byggeår. Vinylbelegg fra byggeår ligger som membran for fliser.
Kontroll av overflater avdekker fuktskader under blandebatteri i dusjsone, samt i overgang sokkelflis og tapet i vegg mot stue. Synlig fuktskade på parkett i stue
som går mot bad. Innredning har slitasje.

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.


Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.