Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Mosterøy

PÅMELDINGSVISNING 12/6 - Flott leilighet med to soverom, stor solrik terrasse og fast parkering

Bautaveien 29

4156 Mosterøy

Prisantydning: 2 490 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 76 322,-
Totalkostnad: 2 566 322,-
P-Rom: 65 kvm.
Bruksareal: 65 kvm.
Bruttoareal: 72 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 2022 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 907,- i Mnd.

Visninger

ons. 12.6 | 17.00 - 18.00

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Vi har for salg en meget lekker leilighet som er lokalisert på idylliske Mosterøy. Dette er en leilighet for deg som nyter livet utenfor byen, men likevel vil bo snaue 20 min kjøring fra Stavanger.

Denne leiligheten har en gjennomgående god standard med et godt utnyttet areal. Leiligheten har lyse overflater og eikeparkett i de fleste rom. Gangen har fire dører som inneholder b.l.a to gode soverom og badet. Hovedsoverom har plass til stort garderobeskap. Soverom nr to er også av god størrelse og kan også brukes som kontor.

Badet er oppført med lyse vegger, mørke fliser på gulv, dusjhjørne og mørkt interiør. Det er også varmekabler på gulv.

Dette er en arealeffektiv stue med store vinduer og et delvis skjermet kjøkken. Kjøkkenet har hvite skapfronter med håndtak av børstet stål, integrerte hvitvarer og god benkeplass.

Her kan du når temperaturen tillater det gå ut på en stor og solrik terrasse og nyte kveldssolen. Terrassen er sørvestvendt og har derfor gode solforhold.

I tillegg har leilighet balansert ventilasjon, fast parkering og utvendig bod.

Liker du å komme til "ferdig dekket bord" så er det denne visningen du skal på.

Hjertelig velkommen til fellesvisning!

Beliggenhet

Flott beliggende på Mosterøy.

Her er man i meget skjønne omgivelser en kort kjøretur fra Stavanger. Områdene i Rennesøy kommune, med Mosterøy som viktig plass, er i stadig utvikling- og blir utbygget og til stadighet et godt alternativ område for også de som tradisjonelt tenker Stavanger, Sandnes og Sola.

Her er man like ved flotte maritime omgivelser, det er marina like ved. Badeplass ligger et steinkast unna

Naturområder er det naturligvis mange av, og det er dermed flott for hele familien her.

I nabolaget finnes et stort antall lekeplasser samt flere flotte områder ved sjøkanten til grilling etc.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

1. etasje: Entré, kjøkken, stue, vaskerom, bad, 2 soverom.
Utvendig bod

Areal

P-rom: 65 kvm
P-rom inneholder:
2 soverom, bad, kjøkken og stue.

Bruksareal: 65 kvm
Bruttoareal: 72 kvm

BRA pr. etasje: 65 kvm 1. etasje.

Arealene er oppmålt av Hansi Johansen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt våtromsrapport datert 20.03.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.

Oppvarming

Varmekabler i bad på gulv. Gasspeis i stue. Ellers elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Egen parkeringsplass på sameiets tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk. Eiendommen har vannmåler.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Området som grensen til eiendommen i nord er i kommuneplanen markert til LNFR. Lenger øst for boligen er det regulert inn ny boligbebyggelse. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1920/900346-1/45  Erklæring/avtale  
29.10.1920 
 VISSE BYGNINGER UNNTATT, SE HISTORISK GRUNNBOK
Overført fra: 1142-46/235
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2013/442517-3/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
03.06.2013 
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

2012/1016738-1/200  Seksjonering  
29.11.2012 
opprettet seksjoner:
snr: 13
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 64/1024

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner § 23.
Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Det er observert skjeggkre i nabobygningen. Skjeggkre kan spre seg mellom leiligheter.
Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger.
Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som kan redusere antall skjeggkre betydelig.
Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade,  men kan virke sjenerende.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, TV-pakke og internett, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar og revisjonshonorar.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.