Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Hundvåg

Nydelig familiebolig med båtplass i Stavangers skjærgård - Mulighet for 3 soverom

Jadarholm 42

4085 Hundvåg

Prisantydning: 5 790 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 145 972,-
Totalkostnad: 5 935 972,-
P-Rom: 148 kvm.
Bruksareal: 154 kvm.
Bruttoareal: 179 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 112 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

ons. 21.8 | 16.30 - 17.30

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave.

Standard

Verdi Eiendomsmegling har gleden av å kunne presentere Jadarholm 42. En eksklusiv bolig i maritime omgivelser.

Oppført i klassisk sjøhusstil med et moderne preg. Boligen strekker seg over 3 etasjer + hems og fremstår som innholdsrik med høy standard. Inne er det lyst og lekkert. Gulvene er belagt med flott en-stavs parkett og det er sjøutsikt fra de fleste rom.

I 1. etasje er det fliselagt gang med varme i gulvet og garderobeinnredning for yttertøy under trappen. Det er også bi-inngang fra carporten. I denne etasjen er det wc, et vaskerom og en praktisk bod for oppbevaring.

I 2. etasje finner man stuen og kjøkkenet.

Kjøkkeninnredningen er fra HTH og har integrerte hvitevarer, alt fra Miele (komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap/frys og kaffemaskin samt ventilatorhette). Her er det godt med både skap- og arbeidsplass. Baderomsmøblene i huset er også fra HTH.

Fra spisestuen er det utgang via skyvedør til en herlig, skjermet terrasse med sjøutsikt. Denne er delvis overbygget med isolert glasstak. Det er montert vannkran her ute for å lette stell av hage samt stikkontakt for diverse.

Stuen føles lys og åpen og har utgang til romslig balkong med sjøutsikt og kveldsol. Det er led-spotter i tak inne og led-belysning både på terrasse og balkong.

I 3. etasje finner man boligens soverom og loftstuen. Hovedsoverommet har eget walk-in-closet, så her er det lett å holde orden i tøyet. Det er flott sjøutsikt fra begge soverom og fra loftstuen. Til info kan loftstuen enkelt konverteres til soverom nr. 3.

Badet er oppe er lekkert helfliset og har dusj, badekar med "bobler" og vegghengt toalett.

På hemsen har eierne laget til en soveplass for gjester. Stort takvindu bader hemsen i dagslys. Her oppe er det også en praktisk lagringsbod.

Boligen har balansert ventilasjonssystem, varmepumpe, sentralstøvsuger og Lyse-bredbånd.

Båtplass rett ved hust medfølger.

Beliggenhet

Velkommen til en av Stavangers kanskje mest populære, nyere boligområder. Her sov faktisk mennesker i kø for å sikre seg en bolig da prosjektet ble lagt ut for salg i 2011. Boligene sto ferdige i 2013.

På Jadarholm finner man en herlig avslappet atmosfære og en perle av en bolig som bader i solskinn fra morgen til kveld. Og med lukten av sjø og sommer er dette etter vår mening en uimotståelig fristelse. Kan man ha det bedre?

Hvis beliggenhet har noe å si vil vi sterkt anbefale et besøk til Jadarholm, en skikkelig idyllisk halvøy med flott natur, maritime omgivelser og yrende liv, rett utenfor Stavanger sentrum. Her er man i umiddelbar nærhet til sjø, badestrand og båtliv.

Eiendommen ligger svært lunt til, få meter fra sjøen. Området rundt ansees som et særdeles barnevennlig sted. En perfekt plass å vokse opp. Det har mange innsett og det vrimler av små barneføtter her.

Jadarholm et eldorado både for store, små og firbeinte med ingen gjennomgående trafikk og gjennomførte utearealer. De eldre på Jadarholm trives også svært godt. Det er trygt her og man er aldri alene. Det er korte avstander til det meste og for de som ønsker det kan man finne skikkelig sjelero her.

Her har man naturen som nærmeste nabo og de trygge omgivelsene gir barna en unik frihet og en spennende hverdag. Her kan man lære barna å svømme, fiske krabbe med barn eller barnebarn, eller bare nyte livet på pleddet i solen. Det er ikke alle forunt å kunne bo i slike omgivelser.

Store deler av nærområdet består av koselige bukter og viker. Her kan man utforske på egenhånd eller følge naturstier langs sjøen. Det er deilig badestrand og balløkke like i nærheten.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

1. etasje: Entré/gang, biingang, hobbyrom/bod, vaskerom, wc
2. etasje: Stue/kjøkken
3. etasje: Stue, bad, 2 soverom, garderobe
Hems
Carport

Areal

P-rom: 148 kvm
P-rom inneholder:

1. etasje: Entré/gang, biingang, hobbyrom/bod, vaskerom, wc
2. etasje: Stue/kjøkken
3. etasje: Stue, bad, 2 soverom,

Bruksareal: 154 kvm
Bruttoareal: 179 kvm

BRA pr. etasje:
1. etg: 36 kvm
2. etg: 55 kvm
3. etg: 63 kvm

Arealene er oppmålt av Bjørn Åge Maribu, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 12.06.18 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Betong og tre.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad, i gang og i bi-inngang. Balansert ventilasjon og varmepumpe.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Carport.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk. Felles privat vei på 7/1691

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet. Det er også tillatt med fremleie av båtplass til annen huseier innenfor boligområdet Jadarholm.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

2012/868760-4/200  Opprettelse av realsameie  
17.10.2012 
 Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:1103 Gnr:7 Bnr:1691  1/43 

2013/987307-2/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
14.11.2013 
 Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.