Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Hundvåg

Svært innholdsrik familiebolig med gjennomgående oppgradert standard -Flott bad og kjøkken

Austbøstien 61

4085 Hundvåg

Prisantydning: 3 140 000,-
Andel fellesgjeld: 124 326,-
Omkostninger: 12 195,-
Totalkostnad: 3 276 521,-
P-Rom: 131 kvm.
Bruksareal: 133 kvm.
Bruttoareal: 145 kvm.
Eierform: Borettslag
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 8723 kvm.
Antall soverom: 3
Fellesutgifter: 4 385,- i Mnd.

Visninger

søn. 18.8 | 15.30 - 16.30

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
Morgan.Thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf: 51 51 03 04

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Strålende halvpart av tomannsbolig beliggende i et barnevennlig boligområde uten biltrafikk og med kort og trygg skolevei. Man parkerer bilen i carport på borettslagets tomt og har bilfri adkomst til boligen. Det er flere lekeplasser i området og er slik sett en perfekt plassering for familier som søker trygge omgivelser for seg og sine barn.

I forbindelse med en brann i 2007 ble boligen fagmessig betydelig oppgradert innvendig i 2007 med bla. nye gulv, vegger og tak - noe som vil tilfredsstille de fleste krav. Konferer gjerne megler for informasjon.

Boligen kan oppsummeres som følger:
- 1. etg.: Entre med fliser på gul. Her har man også speilsatt skyvedørsgarderobe levert av Langlo. Romslig stue md god plass til både salong og spisestue. Herfra har man utgang til inngjerdet hage med gode solforhold.
Bad med wc og dusj har fliser på gulv samt varmekabler.
Kjøkkenet er i delikat lys utførelse og har fliser over benk. Integrerte hvitevarer som fryseskap, kjøleskap, oppvaskmaskin og stekeovn med pyrolysefunksjon medfølger handelen. God spiseplass på kjøkken.
Ustrakt bruk av spotter i kjøkken og stue.

- 2. etg.: Gang, bod, tre gode soverom samt et pent bad. Praktisk avdelt vaskeromsløsning og utgang til balkong.
Badets ene del har toalett og badekar med dusj, mens det er lagt opp til vaskemaskin på den andre. En svært praktisk løsning. Det er til informasjon fliser på både gulv og vegg.

- 3 etg.: Knekott og stor loftstue.

Villavent med varmegjenvinning.
Lyse bredbånd - Altibox.
Datapunkt i to soverom samt loftstue.
Skjermet, solrik og meget trivelig uteareal med bla. Jacuzzi dersom man ønsker dette.

Utvendig bod.

Er du på leting etter en strålende familiebolig hvor man kan flytte rett inn? Da vil jeg på det sterkeste anbefale å legge turen til fellesvisning.

Beliggenhet

Meget sentralt like ved Hundvågkrossen, butikker, Hundvågsenteret med fasiliteter, flere spisesteder, barne
og ungdomsskole et steinkast unna, barnehager og idrettsanlegg. Ny svømmehall ble innviet august 2015.
Barnevennlig område med 3 lekeplasser. Bilfri skolevei. God bussforbindelse til sentrum.

Innhold

1. etg.:
Vindfang, bad, kjøkken og stue.
2. etg.:
Gang, bod bad/vaskerom og tre soverom.
3. etg.:
Loftstue.

Areal

P-rom: 131 kvm
P-rom inneholder:
1. etg.:
Vindfang, bad, kjøkken og stue.
2. etg.:
Gang, bad/vaskerom og tre soverom.
3. etg:
Loftstue.

Bruksareal: 133 kvm
Bruttoareal: 145 kvm

BRA pr. etasje:
1. etg.: 57 kvm.
2. etg.: 57 kvm.
3. etg.: 19 kvm.
Arealene er oppmålt av Svein Tore Torgersen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 12.12.18 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.
For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

1. etg.:
Ny varmepumpe i 2018.
Varmekabler på bad.
2. etg.:
Varmekabler på bad.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Carport.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. utvendig vedlikehold, betjening av fellesgjeld, forsikring av bygningen, tv-pakke, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar og kommunale avgifter.

Andel fellesgjeld

Kr. 124 326,-
Lånenummer: 96867167517, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 18.04.2018: 1.75% pa.
Antall terminer til innfrielse: 61
Saldo per 18.04.2018: 11 501 275
Andel av saldo: 133 956
Første termin/første avdrag: 30.09.2013 ( siste termin 30.06.2033 )

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.