Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Randaberg

Innholdsrik og solid enebolig i et meget barnevennlig område - Eksklusive detaljer

Røsslyngveien 56

4072 Randaberg

Prisantydning: 5 590 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 152 072,-
Totalkostnad: 5 742 072,-
P-Rom: 234 kvm.
Bruksareal: 249 kvm.
Bruttoareal: 273 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 391 kvm.
Antall soverom: 5
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Visninger

tir. 18.6 | 17.00 - 18.00

Ansvarlig megler

Emil Husa
emil.husa@verdi-eiendom.no
Mob: 41 52 64 52
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Vi har den glede av å kunne presentere en lys og lekker familiebolig i et attraktivt og meget barnevennlig boligområde. Boligen ligger flott plassert ved enden av en blindvei og med flere lekeplasser rett i nærheten. Ryddig, barnevennlig og med pent opparbeidet gårdsrom fremstår huset som innbydende og pent. Alt dette kun 20 min sykkeltur fra Stavanger sentrum.

Innvendig er boligen lys, innbydende og har en praktisk planløsning:
1. etg.:
Pen flislagt entré. Vegg i vegg ligger praktisk vaskerom med egen inngang. Gjestetoalett finner vi også i etasjen.
Meget romslig og godt kjøkken med rikelig skap-, benk-, og spiseplass, levert av høykvalitets-leverandøren Uno form. Av kvaliteter kan vi nevne benkeplate i granitt og benkeplate i hvitkalket eik på kjøkkenøy, praktiske sokkelskuffer og alle hvitevarer levert av Miele. På gulvet finner vi lekker ottaskifer med varmekabler under. I forlengelse av kjøkkenet finner vi en tv-stue. Her er takhøyden god og store vinduer slipper inn masse naturlig lys. Hovedstuen har parkett på gulv, god plass til flere sittegrupper og en pen vedovn.

2. etg.:
Her oppe finner vi 4 soverom (hvorav et brukes som omkledningsrom), bad og stue. Fra stuen er det utgang til en balkong hvor man har morgensol. badet i etasjen har varmekabler og fliser på gulv, toalett, dusjkabinett, badekar og lyst baderomsinteriør.

Til slutt har vi boligens underetasje. Etasjen er meget innholdsrik med både gang, stue, bod, bad og to soverom. Det er også egen inngang til kjelleren. Badet her har belegg og varme i gulv, dusjhjørne, toalett og lyst baderomsinteriør. Stuen er meget romslig og har flere vinduer. Begge soverommene har god størrelse.

Ute finner vi en flott hage og terrasse. Terrassen er vestvendt og har derfor gode solforhold. Romslig gårdsrom med plass til et par biler samt en meget god og praktisk garasje. Det er ellers gjesteparkering i området.

Ellers har boligen en romslig kjellerbod, Get bredbånd og mulighet for lading av el-bil.

Boligen er en av områdets flotteste familieboliger og vi kan på det varmeste anbefale å ta turen til fellesvisning.

Beliggenhet

Boligen ligger i enden av rolig gate uten gjennomgangstrafikk hvor man har gangavstand til bussforbindelser, næringsområdene i Dusavik, båthavn og nydelige turområder.

Selve nærområdet er krydret med lekeplasser og flotte tur- og oppholdsområder for lek og rekreasjon. Randaberg sentrum er bare noen få km fra boligen og tilbakelegges på et par minutter i bil. Stavanger sentrum er bare ca 20 min unna på sykkel. Barneskole, barnehage og ungdomsskole, svømmehall samt idrettsanlegg er innen kort rekkevidde.

For de golfinteresserte er det golfbane på Tungenes.

For de som liker shopping er Tastasenteret en kort kjøretur unna.

Randaberg er godt utbygget med kollektivtransport med direkte buss til både sentrum av Stavanger og arbeidsplassene på Forus/Sandnes. Det er kort gåavstand fra boligen til bussforbindelsene.

En liten biltur unna finner man Tungenes fyr som med sin karakteristiske beliggenhet er et yndet utfartssted. Naturopplevelsene er storslåtte og rike i all slags vær og til alle tider, og med skipsleia like utenfor har en alltid følelsen av at noe skjer her. Dette ligger en fin sykkeltur unna i naturskjønne omgivelser.

Sandstrendene i Vistevika er like i nærheten og innbyr til bad og lek på sommerstid, men også fin som et rekreasjonsområde året rundt. Turområdene er så mange og fine at folk kommer langveis fra for å benytte seg av dem. Rett nede ved båthavnen finner du nydelige turområder langs Byfjorden. Dette er kun noen få minutters gange fra boligen.

Adkomst

Se kartlenke på Finn.no. Det er skiltet med visningsskilt fra Verdi Eiendomsmegling til fellesvisning.

Innhold

Underetasje: Entré, kjellerstue, bad, 2 soverom, bod, utvendig bod i kjellerhals
1. etasje: Entré, stue/kjøkken, trapperom, biinngang/vaskerom, wc
2. etasje: Stue, bad, omkledningsrom, 3 soverom
Loftrom
Garasje

Areal

P-rom: 234 kvm
P-rom inneholder:
Underetasje: Entré, kjellerstue, bad, 2 soverom
1. etasje: Entré, stue/kjøkken, trapperom, biinngang/vaskerom, wc
2. etasje: Stue, bad, omkledningsrom, 3 soverom

Bruksareal: 249 kvm
Bruttoareal: 273 kvm

BRA pr. etasje:
U. etg: 91 kvm
1. etg: 90 kvm
2. etg: 68 kvm

Arealene er oppmålt av Svein Tore Torgersen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 14.03.18 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Betong og tre.

Oppvarming

Varmekabler i gang kjeller, begge bad, gang 1. etg og det flislagte området ved kjøkken/tv-stue. Vedovn i stue. Ellers elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Garasje og biloppstillingsplass på tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:

1997/1562-2/45  Best. om vann/kloakkledn.  
17.03.1997 
rettighetshaver:Knr:1127 Gnr:48 Bnr:948  
rettighetshaver:Knr:1127 Gnr:48 Bnr:950  
rettighetshaver:Knr:1127 Gnr:48 Bnr:985  
Gjelder rep. og vedlikehold

1997/69-3/45  Best. om vann/kloakkledn.  
 07.01.1997 
rettighetshaver:Knr:1127 Gnr:48 Bnr:948  
rettighetshaver:Knr:1127 Gnr:48 Bnr:951  
rettighetshaver:Knr:1127 Gnr:48 Bnr:985  
Vedr. rep. og vedlikehold

1996/4956-3/45  Best. om vann/kloakkledn.  
02.09.1996 
rettighetshaver:Knr:1127 Gnr:48 Bnr:950  
rettighetshaver:Knr:1127 Gnr:48 Bnr:951  
rettighetshaver:Knr:1127 Gnr:48 Bnr:985  
Rett til reparasjon og vedlikehold

Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.

De to soverommene i kjeller er tegnet inn på godkjente tegninger fra bygningsmyndigheter som soverom og evt. soverom. Rommene tilfredsstiller ikke alle dagens krav til rom for varig opphold.

Det foreligger tegninger fra bygningsmyndigheter på carport på eiendommen. Det er usikkert om ombyggingen til garasje er omsøkt og godkjent av bygningsmyndigheter.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.