Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

Stavanger

Pent rekkehus over tre etasjer med god standard, sentral beliggenhet og egen carport. Mulighet for 3 soverom

Kaptein Mejlændersgate 1H

4026 Stavanger

Prisantydning: 3 466 000,-
Andel fellesgjeld: 33 713,-
Omkostninger: 12 195,-
Totalkostnad: 3 511 908,-
P-Rom: 114 kvm.
Bruksareal: 125 kvm.
Bruttoareal: 135 kvm.
Eierform: Borettslag
Eierform tomt: Fellestomt
Tomteareal: 780 kvm.
Antall soverom: 2
Fellesutgifter: 3 787,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Therese Nygård
Eiendomsmegler MNEF
Therese.nygaard@verdi-eiendom.no
Mob: 90 87 65 32
Tlf:

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

En flott familiebolig med beliggende sentral beliggenhet til Stavanger. Et meget stilrent, innholdsrikt og moderne rekkehus. Utbygget både i stuedel og ved kjøkken og inngangsparti. Totalen er en stor og god familiebolig som oppleves som lys og romslig.

Rekkehuset er en del av det et veletablert borrettslag. Det som skiller denne boligen fra andre i borrettslaget er at den har en eksklusiv bruksrett til en carport. Her er det i tillegg lagt opp til el-bil. Boligen er også tilknyttet alarmsystem fra Verisure, så dersom ny kjøper ønsker å overta dette er det mulig.

<b>1.etasje:</b>
I første etasje er det entre med varmekabler og fliser på gulv. Kjøkkenet fremstår som lyst og moderne. Utførelsen er i høyglans med flott integrert steketopp/komfyr og mikrobølgeovn. Det er plass til eget spisebord på kjøkkenet om ønskelig.

Stuen er pen med flott en-stavs parkett på gulv som er gjennomgående i alle etasjer. Herfra er det utgang til solrik hage og terrasse. Her er det god plass til både sofagruppe og spisebord. Pen vedovn er satt inn som sørger både for varme og god atmosfære.

<b>2.etasje:</b>
Trappen opp til annen etasje er pusset opp i nyere tid og leder videre til to soverom, gang og bad. Badet er pent og helfliset med varmekabler i gulv. Badet ble pusset opp i 2008 og inneholder badekar/dusj, vegghengt toalett og pen vask. Ellers er det to store soverom i etasjen (tidligere 3), det ene med direkte utgang til flott og solrik terrasse.

<b>Kjeller:</b>
I kjelleren er det, i tillegg til to gode boder, en praktisk kjeller/TV stue. Tv-pakke er inkludert i fellesutgiftene.

Alt i alt en veldig moderne og innholdsrik bolig med sentral beliggenhet. Velkommen til en hyggelig visning.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i rolig gate kun 15-20 minutters gange fra Stavanger sentrum.

Skoler/barnehager:
Kampen og Byfjord barneskoler ca. 1 km.
Tastaveden, Kannik og Tastarustå ungdomsskoler ca 1-2 kvm.
Bergeland VGS ca. 400 meter.
Noas Ark og Tirade barnehager ca. 700m.

Nærmeste matbutikk er Coop Prix ca. 400m.

Flotte tur og rekreasjonsområder i nærheten.

Innhold

Kjeller: Kjellerstue og 2 boder.

1.etasje: Entré, kjøkken, stue og trapperom.

2.etasje:Gang, bad, 2 soverom og garderobe.

Areal

P-rom: 114 kvm
P-rom inneholder:
Kjeller: Kjellerstue
1.etasje: Entré, kjøkken, stue og trapperom.
2.etasje:Gang, bad og  2 soverom.

Bruksareal: 125 kvm
Bruttoareal: 135 kvm

BRA pr. etasje:
Kjeller: 25 kvm
1.etasje: 61 kvm
2.etasje: 39 kvm

Arealene er oppmålt av Arnt Michaelsen, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt våtromsrapport datert 11.01.18 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Betong og tre.

Oppvarming

Varmekabler på bad og i gang. Vedovn i stue.
Ellers elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i carport med opplegg til el-bil. Boligen har en vedtektsfestet eksklusiv bruksrett til carporten.
Ellers parkering i gate etter kommunale regler.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Det foreligger retningslinjer for trehusbebyggelsen.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Heftelser/servitutter

Det er lovbestemt panterett til borettslaget.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Det var i 1987 brann i boligen i følge opplysninger fra tidligere eier. Eksakte opplysninger foreligger ikke. Den ble da renovert og deler av boligen fremstår dermed som nyere enn hva byggeår tilsier.

Boligen er utbygget ved kjøkkendel- og stuedel. Det foreligger ikke dokumentasjon på denne utbyggingen.

Ombyggingen til stue (rom for varig opphold) i kjelleretasje kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Megler har ikke etterkontrollert dette. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for om det er definert som.

Plantegningene i denne salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon og kan avvike fra faktiske forhold.

Eiendommen kan være overbeheftet, det tas derfor forbehold om panthavers salgssamtykke. Selger og eventuell kjøper er innforstått med at dette forbeholdet må være oppfylt før kjøpekontrakt kan signeres, og senest 14 virkedager etter budaksept. Skulle ovennevnte forehold ikke oppfylles innen 14 virkedager heves kjøpet uten ytterligere omkostninger for selger og kjøper. Partene vil da være fristilt for alle sine forpliktelser overfor hverandre.

Fellesutgiftene inkluderer

bl.a. betjening av andel fellesgjeld, utvendig vedlikehold, forsikring av bygningen, tv-pakke, eventuelle tjenester for felles tomt, styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar og kommunale avgifter.

Andel fellesgjeld

Kr. 38 538,-

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 32017779256, Sparebank 1 SR-Bank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 03.04.2018: 2.73% pa.
Antall terminer til innfrielse: 28
Saldo per 03.04.2018: 308 309
Andel av saldo: 38 539
Første termin/første avdrag: 30.06.2005 ( siste termin 31.03.2025 )

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.