Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon

SANDNES

Trivelig enebolig med solrik tomt | Oppgradert stue, og kjøkken samt helt nytt bad.

Svaneveien 60 a

4318 SANDNES

Prisantydning: 3 890 000,-
Andel fellesgjeld: 0,-
Omkostninger: 109 572,-
Totalkostnad: 3 999 572,-
P-Rom: 154 kvm.
Bruksareal: 164 kvm.
Bruttoareal: 181 kvm.
Eierform: Selveier
Eierform tomt: Eiet tomt
Tomteareal: 499 kvm.
Antall soverom: 4
Fellesutgifter: 0,- i Mnd.

Ansvarlig megler

Morgan Thorsell
Eiendomsmegler MNEF
Morgan.Thorsell@verdi-eiendom.no
Mob: 46 89 00 00
Tlf: 51 51 03 04

Denne presentasjonen av eiendommen er ikke en komplett salgsoppgave. Komplett salgsoppgave kan lastes ned som pdf-dokument her.

Standard

Vi har den glede av å kunne presentere en utbygget og meget trivelig enebolig i et attraktivt og meget barnevennlig boligområdet i Sandnes. Boligen ligger flott plassert med sol hele dagen, stor tomt noe som setter rammen for en aktiv familie med mange jern i ilden.

En flott enebolig med hele flere soverom, to stuer og to bad for å nevne noe. I tillegg til generelle oppgraderinger har man satt inn automatsikringer i 2008, drenert rundt deler av boligen i 2002/2003 samt oppusset hovedetasjen i 2008. For ytterligere informasjon om teknisk standard se boligsalgsrapport utarbeidet av takstmann. Denne ligger vedlagt salgsoppgaven.

Innvendig kan vi oppsummere som følger:
1. etg.:
Gang med praktisk skyvedørsgarderobe i speil. Romslig og lys stue med god plass til både salong og spisestue. Flott vedovn er plassert sentralt. Herfra er det utgang til solrik terrasse og med tilhørende stor hage.
Kjøkkenet er levert av Invita og har integrert komfyr og microbølgeovn. Det er god spiseplass på kjøkkenet.
Gjestetoalett som ble oppusset i 2018 finnes også her.

U. etg.:
Gang med egen inngang. Bod.
Gjesterom samt et praktisk disponibelt rom som benyttes som kjellerstue.
Bad med varmekabler og dusjhjørne samt opplegg for vaskemaskin.

2. etg.:
Gang, tre gode soverom samt et nytt innbydende bad med fliser på gulv og vegg. Her har man også varmekabler i gulv, vegghengt toalett samt dusj installert. Opplegg til vaskemaskin samt egen kontakt for å lade mobil via USB-kontakt.

Boligen er nymalet i 2018.
Er du på leting etter flott eiendom i barnevennlige omgivelser, så kan vi på det sterkeste anbefale å legge turen til fellesvisning.

Beliggenhet

Dersom du er på utkikk etter en bolig i et meget familievennlig område med gode service- og fritidstilbud i nærheten er Sandvedområdet perfekt for deg. Av dagligvarer har man Helgø Meny og Joker Sandved like i nærheten. Forøvrig har man også Sandnes sentrum kun en kort sykkeltur unna, hvor man finner trivelige handlegater og flere restauranter.
Med enkel adkomst til E39 kommer man seg raskt avgårde til næringsområdet på Forus og Stavanger sentrum.

Sandved har også et omfattende tilbud av fritidsaktiviteter. 10 min. unna til fots ligger den nye store Sandneshallen- et  eldorado for aktive barn og voksne hvor man kan klatre, turne, spille fotball, være med på gruppetreninger og drive med friidrett. For fotballentusiaster har man Sandved IL. med nesten 500 aktive medlemmer og en egen idrettskole for de aller minste.

Skoleveien er kort  for barn og unge med Sandved Skole (1-7kl) 10 min. spasertur unna og i tillegg har man populære Skeiene Ungdomsskole (8-10kl.) i nærheten.

Se forøvrig nabolagsrofil for yttereligere informasjon.

Innhold

U. etg.:
Gjesterom, oppholdsrom/kjellerstue, bad/vaskerom og gang/trapperom. Bod
1. etg.:
Gang/entrè, toalett, stue og kjøkken.
2. etg.:
Tre soverom, bad og gang. Bod.

Areal

P-rom: 154 kvm
P-rom inneholder:
U. etg.:
Gjesterom, oppholdsrom/kjellerstue, bad/vaskerom og gang/trapperom.
1. etg.:
Gang/entrè, toalett, stue og kjøkken.
2. etg.:
3 soverom, bad, bod og gang.

Bruksareal: 164 kvm
Bruttoareal: 181 kvm

BRA pr. etasje:
U. etg.: 51 kvm.
1. etg.: 72 kvm.
2. etg.: 41 kvm.

Arealene er oppmålt av Takst Team AS att. Asbjørn Frafjord, og er ikke etterkontrollert av megler. Se vedlagt tilstandsrapport datert 13.03.19 for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Mur og tre.
For ytterligere informasjon om boligen, se rapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Vedovn i stue.
Varmekabler på bad i andre etasje og i underetasjen.
Ellers elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Biloppstillingsplass til flere biler på tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk. Ref. ledningskart er private stikkledninger separert.

Reguleringsmessige forhold

Boligen er regulert til boligformål. Megler har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig på kontoret. Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.

Energimerket

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Selger har utarbeidet energiattest for boligen. Energiattesten i sin helhet kan fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Boligen kan leies ut som en enhet.

Heftelser/servitutter

Megler opplyser at kjøpers evnt. pantedokument vil få prioritet etter følgende tinglyste servitutter:
23.10.1958 3382 BESTEMMELSE OM GJERDE Grunnavståelse til gate/vei m.v.
23.10.1958 3383 BESTEMMELSE OM VEG Rettighetshaver: 1102/40/116//
22.11.1958 3804 BESTEMMELSE OM VEG Svaneveien 58 har veirett der veien i dag går over tomten. Det er gjerdeplikt på eiendommen.
Disse dokumentene oppbevares på meglers kontor og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å gjennomgå dokumentene.

Diverse

Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Dette avviker fra bransjenormen til Norges Eiendomsmeglingsforbund.

Det er foretatt radonmåling i 2012 som er under anbefalte grenseverdier. Se vedlagte radonsertifikat.
Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold.
Gjesterom og kjellerstue er registrert som hobbyrom på de kommunale tegningene og ikke omsøkt til rom for varig opphold. Dette til informasjon.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Budgivning

Som kjøper hos Verdi Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette medfører at du som budgiver må akseptere at ditt bud kan bli fremlagt for eventuell kjøper. Alle bud skal gjennomføres skriftlig. Ikke bare første bud, men også budforhøyelser skal gis skriftlig til megler. Både e-post, SMS og nettbaserte budgivningsplattformer vil oppfylle kravet til skriftlighet. I tillegg må alle budgivere legitimere seg ved inngivelse av det første budet. Budgiver må også informere megler muntligpr. telefon om sin budgivning for å sikre at alle bud er registrert. Megler skal skriftlig bekrefte til budgiver mottagelsen av budet. Hensikten er å sikre dokumentasjon av hele budrunden. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt.
Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert. Megler har ikke anledning til å formidle bud som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte vising. Skulle en budaksept ikke være mottatt av budgiver grunnet forsinkelser på el- eller telenettet, eller at megler ikke har kommet i kontakt med budgiver av annen grunn før fristens utløp - er likevel aksepten gyldig under forutsetning av at megler har forsøkt å gi aksept før fristens utløp. Se for øvrig forbrukerinformasjon om budgivning.