Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Mer informasjon
Verdi Eiendomsmeglings fond

VERDI EIENDOMS­MEGLINGS FOND

I 2010 etablerte vi stiftelsen Verdi Eiendomsmeglings Fond. Det er gjennom denne stiftelsen vi har valgt å komme med vårt lille bidrag til at verden blir et bedre sted å leve. I praksis overføres 10% av inntektene til Verdi Eiendomsmegling Norge direkte inn i stiftelsen hvert eneste år.

I den store sammenheng er det kanskje ikke vårt vesle bidrag som gjør de største utslagene. Men kan vårt engasjement hjelpe til å gjøre hverdagen litt bedre for noen som har det vanskelig, så betyr det likevel mye.

Styret i Verdi Eiendomsmeglings Fond samles fire ganger i året, hvor det i etterkant vil bli tildelt støtte ut i fra stiftelsens formål: Stiftelsen Verdi Eiendomsmeglings Fond har som hovedformål å bidra til økt livskvalitet for mennesker i en vanskelig situasjon. Støtten skal som hovedregel gis til institusjoner eller organisasjoner gjennom spesifike gaver eller pengebeløp. Ved pengebeløp er det stiftelsens ønske å kunne spesifisere hva midlene brukes til eller å kunne følge nytten av gaven.

Kun i helt spesielle situasjoner skal stiftelsen kunne gi gaver til enkeltpersoner med helt spesielle vanskeligheter, dersom disse ikke mottar tilfredstillende hjelp eller støtte fra stat, organisasjoner eller institusjoner. Med vanskeligheter menes for eksempel livstruende sykdom, matmangel eller andre meget kritiske mangler. Stiftelsen skal ha et spesielt fokus på barn og unge og minimum 40% årlig skal gå til slike formål.

Videre kan stiftelsen støtte organisasjoner som driver med miljøvern, men med maksimalt 25% av årlig utbetaling.

VI BRYR OSS
Ingen i styret eller administrasjonen av Verdi Eiendomsmeglings fond får noe form for godtgjørelse for den jobben som legges ned i arbeidet.

Styret: Paul Inge Fevang, Rudi Aadland, Morgan Thorsell

TA KONTAKT:
Dersom du har tildelingsforslag som samsvarer med stiftelses formål eller ønsker henvendelse til stiftelsen så send oss gjerne en mail på fond@verdi-eiendom.no